Forza Horizon 4 Almalı Mıyım ?

Sir Cem T-oker

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,781
sizce forza horizon 4 ultimate edition almalı mıyım ? çok yüksek gblı olduğu için indirmeye üşeniyorum. 52tl gibi bir fiyata düşmüş sizce almalı mıyım ? hemen sıkılır mıyım ? oyunu indirmek çok fazla saatimi alacak gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DerratiX

Arabaları seviyorsan konu açmanı dahi gerektirmeyen bir seriden bahsediyorsun. FH5 oynadıktan sonra saman tadı veriyor 4 ses ve grafikler açısından. Ama 50 TL FH4 için elinin kiri bugün tabirince.

Paparada steam cashbacki var 50den bile ucuza gelebilir

Arabaları seviyorsan konu açmanı dahi gerektirmeyen bir seriden bahsediyorsun. FH5 oynadıktan sonra saman tadı veriyor 4 ses ve grafikler açısından. Ama 50 TL FH4 için elinin kiri bugün tabirince.
Arabalara ilginiz varsa arkadaşlarınızla ya da tek başınıza saatlerce oynayabileceğiniz bi oyun. 52 TL gayet makul.
yüksek gblı olması beni zora sokuyor zaten.

ininal var. :(

sanalkart gibi bir şey varsa deneyebilirim. detay verir misiniz ?

Asıl bana göre 4 Grafik açısından daha iyi. 5'in çevre kaplamaları 2010 oyunu kalitesinde. Extreme ayarlarda 4X MSAA ile bile adam akıllı sharp köşeler elde edemiyorsun. Forza 3-4 >5
ŞAHSİ FİKRİM.

Gayet güzel ve seni uzun saatler götürebilecek bir oyundur. FH5 çıkmasına rağmen hala oyuncuları var ve online açıdan seni sıkıntıya sokmaz. Böyle bir oyun için o kadar GB indirmek de gayet normal. Bence kaçırmadan alın.

Asıl bana göre 4 Grafik açısından daha iyi. 5'in çevre kaplamaları 2010 oyunu kalitesinde. Extreme ayarlarda 4X MSAA ile bile adam akıllı sharp köşeler elde edemiyorsun. Forza 3-4 >5
ŞAHSİ FİKRİM.
Oyun sandığınızın çok üstünde grafik olarak hocam örnek bir görüntü bırakıyorum kendime ait. Çözünürlük ölçeklendirme açık olduğu zaman hiç netlik olmuyor. Sihir gibi kapatınca o boş ayarı oyun baştan oluyor. 4 Çok açık tonlu kalmış ve araç sesleri arasında uçurum var. Drift dumanıda ve haritayıda katınca yine aralarında oldukça farklar büyük. 4 zamanına göre mükemmeldi. Düşük sistemle kesinlikle oynanır. Modern efsane oyun olacaktır zaten ileri yıllarda konuşacağız diye düşünüyorum onu.

Ekler

• grasd-01.jpeg
    grasd-01.jpeg
    969.6 KB · Hit: 94
ŞAHSİ FİKRİM.
Gayet güzel ve seni uzun saatler götürebilecek bir oyundur. FH5 çıkmasına rağmen hala oyuncuları var ve online açıdan seni sıkıntıya sokmaz. Böyle bir oyun için o kadar GB indirmek de gayet normal. Bence kaçırmadan alın.
ne kadar süre gider bu oyun ?
ve mesela fh daha üst oyunları çıktı ben hala fh4 oynamaya devam edebilir miyim ? yani şu an fh3 oynamak gibi.

sizce forza horizon 4 ultimate edition almalı mıyım ? çok yüksek gblı olduğu için indirmeye üşeniyorum. 52tl gibi bir fiyata düşmüş sizce almalı mıyım ? hemen sıkılır mıyım ? oyunu indirmek çok fazla saatimi alacak gibi duruyor.

@DerratiX
60-70 saat garanti oynarsın. 70. saatten sonra içerik de bittiği için sıkılırsın. Dolayısıyla FH4 yerine Gamepass sayesinde FH5 oynamak daha mantıklı.

60-70 saat garanti oynarsın. 70. saatten sonra içerik de bittiği için sıkılırsın. Dolayısıyla FH4 yerine Gamepass sayesinde FH5 oynamak daha mantıklı.
ben sadece araba sürmek istiyorum. ets2 de 200-300 saatim var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri