SucukluYumurta
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar dün crack forza horizon 4 indirdim ama steama atıyor sürekli oyun açılmıyor sebebi ne acaba ?
Crack oyunların bazılarında Steam'den açmak için bir dosya gereklidir. Hangi dosya olduğunu bilmiyorum ama eğer o dosyayı bulup crack oyunun dosyalarına yapıştırırsanız sorununuz BELKİ çözülebilir.Arkadaşlar dün crack forza horizon 4 indirdim ama steama atıyor sürekli oyun açılmıyor sebebi ne acaba ?
nasıl yapıcam peki ?Crack ayrietten oyunun dosyalarına atılması gerekiyordur.
İndirdiğin setup dosyasının oralarında crack dosyası var mı? İçinde birkaç DLL dosyaları ve oyunun exe dosyası olur genelde.nasıl yapıcam peki ?
evet crack dosyası var zaten ultimate edition.İndirdiğin setup dosyasının oralarında crack dosyası var mı? İçinde birkaç DLL dosyaları ve oyunun exe dosyası olur genelde.
Bu arada nereden indirdin? Özelden yaz ama buradan yazma uyarı sebebi. Belki sitesinde bir bilgi verilmiştir.evet crack dosyası var zaten ultimate edition.
Bu arada nereden indirdin? Özelden yaz ama buradan yazma uyarı sebebi. Belki sitesinde bir bilgi verilmiştir.
210 MB bu. Bir de save yazıyor. Oyun olduğundan emin misin?Mesaj otomatik birleştirildi:
crack yapmazsan steama atarArkadaşlar dün crack forza horizon 4 indirdim ama steama atıyor sürekli oyun açılmıyor sebebi ne acaba ?
save dosyası bu DASKSAKPASDKPASDKPASDKPASD210 MB bu. Bir de save yazıyor. Oyun olduğundan emin misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
save olduğunu görmedim valla hiç qu9wudf9f9q9wf9wf9qcrack yapmazsan steama atar
crackı ayrı kurman lazım diye biliyorum
save dosyası bu DASKSAKPASDKPASDKPASDKPASD
arkadaşım videonun başını da mı izlemedin indirmeden önce
nasıl olcak peki ?save olduğunu görmedim valla hiç qu9wudf9f9q9wf9wf9q
Save dosyasını sil. Save dosyasından önce oyun açılıyor muydu?save olduğunu görmedim valla hiç qu9wudf9f9q9wf9wf9q
nasıl olcak peki ?