Forza horizon 4 drop sorunu

Steamdan aldığım fh4 ultra ayarlara alıp oynuyorum oyunda fpslerim 75 -65 olabiliyor bazen 90 oluyor ama 75 iken 60 a düştüğü an drop yiyorum çok ayar ile oynadım sorunu çözemedim ara sahneler olsun festival alanında da drop yiyorum bazen anlayamadım microsoft dan oynadığım zaman böyle droplar olmuyordu
sistem:
R3 3100 3.9 GHz. ASUS Dual RX 5500XT 4 GB OC -ASUS Prime B450M-A.-Adata swordfish M.2 SSD (1800-1200)-16 GB 3200 MHz RAM.-LG22MK400H 75HZ 1 MS monitör
oyun oynarken sıcaklıklar ideal ekran kartım 65 derece işlemcim 73-71 derece ram kullanımı 11 gb
yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

not olarak sistemim çok ısındığı içim cpb(Core Performans boost) açık
Valla aynı sorun bende de var amd son driver dan sonra daha da baş gösterdi.Araç 300 den sonra gidiyor

işlemci %50 civarında ekran kartı %99
Benimde o civarlarda. Ayrıca Şu videonun başından ortalama oyun içi fps nin 65-70 arası olduğunu görebilirsiniz. Ben msa kapalı kullanıyorum oyuzden 5 fps falan daha fazla alıyorum.

Benimde o civarlarda. Ayrıca Şu videonun başından ortalama oyun içi fps nin 65-70 arası olduğunu görebilirsiniz. Ben msa kapalı kullanıyorum oyuzden 5 fps falan daha fazla alıyorum.
o videoda cpb kapalı değil bende cpb kapalı 66 fps aldım ortalama ben cpb nin 10 fpsi rahat farkettirdiğini düşünüyorum

o videoda cpb kapalı değil bende cpb kapalı 66 fps aldım ortalama ben cpb nin 10 fpsi rahat farkettirdiğini düşünüyorum
Hocam sizde cpb kapalı mı açık mı? Yukarda açık yazdınız şimdi kapalı dediniz .

Hocam sizde cpb kapalı mı açık mı? Yukarda açık yazdınız şimdi kapalı dediniz .
o kadar canım sıkkın ki yanlış yazmışım kusuruma bakma cpb bende açık şuan o dediğiniz mssa ayarı bende kapattım benchmark testinde 80 fps aldım ortalama max 100 min 75 fps aldım dediğiniz ayar bende çok farketti drop da yemiyorum şuan gerçekten rahatım

o kadar canım sıkkın ki yanlış yazmışım kusuruma bakma cpb bende açık şuan o dediğiniz mssa ayarı bende kapattım benchmark testinde 80 fps aldım ortalama max 100 min 75 fps aldım dediğiniz ayar bende çok farketti drop da yemiyorum şuan gerçekten rahatım
Güzel,msa görüntüyü etkiler ama fps i yükseltir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,021
Üyeler
190,497
Son üye
estavior
Geri