Forza Horizon 4 FPS Değerim Normal mi?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

Aen Saevherne
Moderatör
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
30,768
Arkadaşlar, dün Gamepass ile Forza 4 indirdim. Eklenti falan derken 90-100 GB indi oyun.
Oyuna giriyorum MSI Afterburner çalışmıyor, niye bilmiyorum. Dosya konumunu da bulamadım oyunun, biraz garip.
1080p, her şey yüksek, doku kalitesi ise ultra, 4x MSAA şeklinde oynuyorum. Ayarlardan FPS göstermeyi açtım, oradan bakıyorum.
FPS değerim 140-150 civarında hep, normal mi? Ben daha düşük 90 FPS civarı falan bekliyordum, Fakat gayet iyi 144 Hz'nin tadına vardım.
Sizce normal mi ve nasıl MSI Afterburner'ı çalıştırırım? Sanırım MSI Afterburner bu oyunda engellenmiş, bildiğiniz başka bir uygulama var mı?

Son düzenleme:
Normal hocam, ben de 1660 Super ile 110-120 FPS'lerde takılıyordum.
MSI Afterburner ile oyunun bir uyumsuzluk sorunu bulunmakta.
RivaTuner çalışırken oyun açılmıyor falan hatta, çalıştırmanı önermiyorum.

Arkadaşlar, dün Gamepass ile Forza 4 indirdim. Eklenti falan derken 91-100 GB indi oyun.
Oyuna giriyorum MSI Afterburner çalışmıyor, niye bilmiyorum.
Dosya konumunu da bulamadım oyunun, biraz garip.
Neyse 1080 her şey yüksek doku kalitesi ise ultra 4x msaa oynuyorum.
Ayarlardan FPS göstermeyi açtım, oradan bakıyorum.
FPS değerim 140 civarında hep, normal mi?
Ben daha düşük 90 civarı falan bekliyordum,
Fakat gayet iyi 144 hznin tadına vardım.
Sizce normal mi ve nasıl MSI Afterburner'ı çalıştırırım?
Fps normal oyunun dosya konumunu oyun çalışıyorken görev yöneticisinden üzerine sağ tık yapıp "Dosya konumu aç"'a basarak bulabilirsiniz.

MSI Afterburner'ı çalıştırabiliyordum belki ekran ayarlarını değiştirin, Win. FullScreen kullanın. Aynı değerleri alıyoruz gibime geldi, oyun optimize olarak başarılı bulduğum bir oyun zaten. 1660Ti'a sahibim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps normal oyunun dosya konumunu oyun çalışıyorken görev yöneticisinden üzerine sağ tık yapıp "Dosya konumu aç"'a basarak bulabilirsiniz.
Xbox GamePass'ten indirilen oyunların dosyalarına erişsek bile müdahale yapamıyoruz diye biliyorum.

MSİ Afterburner bazı oyunlarda da oyunu açmadan önce açmazsan çalışmıyor. Normal bence bende de olmuyor.

MSI Afterburner'ı çalıştırabiliyordum belki ekran ayarlarını değiştirin, Win. FullScreen kullanın. Aynı değerleri alıyoruz gibime geldi, oyun optimize olarak başarılı bulduğum bir oyun zaten. 1660Ti'a sahibim.

Xbox GamePass'ten indirilen oyunların dosyalarına erişsek bile müdahale yapamıyoruz diye biliyorum.
Dosyalarına erişemedim bile ben.

Arkadaşlar, dün Gamepass ile Forza 4 indirdim. Eklenti falan derken 91-100 GB indi oyun.
Oyuna giriyorum MSI Afterburner çalışmıyor, niye bilmiyorum.
Dosya konumunu da bulamadım oyunun, biraz garip.
Neyse 1080 her şey yüksek doku kalitesi ise ultra 4x msaa oynuyorum.
Ayarlardan FPS göstermeyi açtım, oradan bakıyorum.
FPS değerim 140-150 civarında hep, normal mi?
Ben daha düşük 90 civarı falan bekliyordum,
Fakat gayet iyi 144 hznin tadına vardım.
Sizce normal mi ve nasıl MSI Afterburner'ı çalıştırırım?
inno3d rtx 2060 almak yerine neden gtx1660ti aldın

Şimdi bu 90 GB oyunu C diskinde nereye kurdu? :D
Evet ya ben bi sürü indirmiştim. Masaüstü kısayolu bile yok oyunların. Sea of thievesi masaüstümde görmek istiyorum ama maalesef görev çubuğunda. Google açarken yanlışlıkla 50, 90 gb oyun açıyorum.

Şimdi bu 90 GB oyunu C diskinde nereye kurdu? :D
Kuruyor işte, kurduğu yeri falan görebiliyoruz ama erişimimiz yok. GamePass almışken Ailen oyununu oynamanı tavsiye ederim, bir de MC Dungeons'u. Forza'da bende MSI Afterburner çalışıyor ama belki pencereden kaynaklıdır belki de atadığınız tuştan, bazı atamalarda 2 tuşa aynı anda basınca hiç açılmıyor.

Bu aralar Forza Horizon 3 de bende MSI After Burner kullanamıyorum. FPS değerleri güzel.

Evet ya ben bi sürü indirmiştim. Masaüstü kısayolu bile yok oyunların. Sea of thievesi masaüstümde görmek istiyorum ama maalesef görev çubuğunda. Google açarken yanlışlıkla 50, 90 gb oyun açıyorum.
Gamepass'de oyuna sağ tıkla ve kısayol oluştur de.
Masaüstüne kısayol geliyor merak etme. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,752
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri