Neler Yeni

Forza horizon 4 grafik sorunu lütfen yardım bir BAKIN

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MotoJet234
Bütçe
5
1080p ultra ayarlarda oynamama rağmen su yansımaları çok kötü ağaçlar geç yükleniyor uzaktaki ağaçlar sulu boya gibi herhangi bir nvidia denetim masası ayarı yapmadım köşelerde beyaz noktalı yırtılmalar oluyor yani şöyle söyleyeyim YouTube’dan izlediğim forza düşük ayarları benim ultradan güzel yardım edebilecek varmı lütfen sistem i5 10400 gtx 1650 16gb ram

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Arif Dağcı
1080p ultra ayarlarda oynamama rağmen su yansımaları çok kötü ağaçlar geç yükleniyor uzaktaki ağaçlar sulu boya gibi herhangi bir nvidia denetim masası ayarı yapmadım köşelerde beyaz noktalı yırtılmalar oluyor yani şöyle söyleyeyim YouTube’dan izlediğim forza düşük ayarları benim ultradan güzel yardım edebilecek varmı lütfen sistem i5 10400 gtx 1650 16gb ram
Ekran kartı 4 gb olduğu için vram yetmiyodur büyük ihtimalle ultrada yükseğe çekin ayarları onda oluyor mu sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
MotoJet234
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsinde oluyo düşüktede yüksektede
Takipçi ve takip edilen kişi sayısını diyorsan onu gizleyemezsin diye biliyorum, onun dışında kimleri takip ettiğini veya takipçi sayını hesabını gizliye alarak gizlemekten ziyade kısıtlayabilirsin. Bu ne anlama geliyor;

Şu şekilde eğer gizliye alırsan senin takipçilerin dışında kimse takipçilerini ve takip ettiklerini göremezler.

Sistem özelliklerin nedir ?

Ekran kartı 4 gb olduğu için vram yetmiyodur büyük ihtimalle ultrada yükseğe çekin ayarları onda oluyor mu sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsinde oluyor düşüktede aynı yüksektede

Golf 4 R32

80+ Silver
Oyunun korsan mı? Eğer steamden aldıysan neden olur bilmiyorum ama korsansa normal olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,472
Üyeler
165,360
Son üye
junsei
Top Bottom