Forza Horizon 4 paketler

Reaksiyon skoru
14
Oyunda üç adet paket var ve hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum. Oyunda para kasmak zor mu ve hangi editionı önerirsiniz. Steam versiypnunda problem var diyorlar sizce bekliyim mi almak için?

3 gündür bu sorunun cevabını arıyorum takipteyim

Ultimate. 2 farklı map, VIP, Car pass ve bir sürü seri.

Oyunda üç adet paket var ve hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum. Oyunda para kasmak zor mu ve hangi editionı önerirsiniz. Steam versiypnunda problem var diyorlar sizce bekliyim mi almak için?
Oyunda para kasmak zor değil. O paketler Lego ve Fırtına adası paketleri olması lazım. Aşırı gerekli paketler değil ama oyuna zevk katar. 3. sü de oyunun steam versiyonun da gercekten bir gariplik var mesela bende drop giriyor. Bu hata sistemimle alakalı olmadığına yemin edebilirim. Çünkü Microsoft store dan oynadıgım zaman bir şey olmuyordu.

Ultimate öneririm. İçinde hem güzel arabalar var hem de güzel haritalar fiyatına değer kesinlikle. Steam versiyonunda sıkıntılar var maalesef. Oyunda para kasmak çok zor değil.

1616406679132.png

Paketlerin farkı bu şekilde. Bütçe varsa Ultimate alın. Değer.

Oyunda para kasmak kolay, uzun vadeli oynarım diyorsan ultimate al derim. Steam versiyonunda çökme veya donma olabiliyor ama o kadar problem degil benim için ara sıra oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,857
Üyeler
184,064
Son üye
Swezyx
Geri