Neler Yeni

Forza Horizon 4 Standart vs Diğerleri

1Swench

80+
Hocamlar merhaba ben öğrenciyim dolayısıyla horizon 5 almam imkansız. forza 4 te şimdi steamde indirime girmiş ancak şuan kartta 150 tl var ve standart edition 148 tl ye (dolar 37 tl ele aldım) satılıyor, benimde daha sonra para yükleme şansım var. ancak şimdi standart alsam sonrasında ultimate paket alsam yine aynı fiyatamı alacağım yoksa ultimate de forza 4 le birlikte olduğu için daha fazlamı toplu indirim uygulanıyor?
kısaca şöyle soriyim forza 4 : 4 dolar forza 4 ultimate edition : 6,39 dolar ben şimdi ilk forzayı alsam yarından sonra ultimate editiona yükseltebilirmiyim ? yükseltirsem düz mantık 6,39 - 4,00 = 2,39 dolarmı ödeyeceğim yoksa daha pahalıyamı patlıyacak?

ek olarak sizce ultimate edition oyun zevkini nasıl etkiler ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Standart al geç gerek yok ultimate

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ultimate çok etkiliyor bu arada. DLC'siz bir süre sonra sarmıyor hiç

1Swench

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ultimate çok etkiliyor bu arada. DLC'siz bir süre sonra sarmıyor hiç
hocam şimdi standart aldım. ancak gerçekten herkes böyle demiş. bende iade talebinde bulundum yarın bi 80 tl daha yatırıp ultimöate alıcam teşekkür ediyorum iyi günler dilerim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam şimdi standart aldım. ancak gerçekten herkes böyle demiş. bende iade talebinde bulundum yarın bi 80 tl daha yatırıp ultimöate alıcam teşekkür ediyorum iyi günler dilerim.
Rica ederim. Bu arada DLC'leri alınca bir sürü ücretsiz araba veriyormuş ben biraz geç gördüm unutma onları

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Burak
Hocamlar merhaba ben öğrenciyim dolayısıyla horizon 5 almam imkansız. forza 4 te şimdi steamde indirime girmiş ancak şuan kartta 150 tl var ve standart edition 148 tl ye (dolar 37 tl ele aldım) satılıyor, benimde daha sonra para yükleme şansım var. ancak şimdi standart alsam sonrasında ultimate paket alsam yine aynı fiyatamı alacağım yoksa ultimate de forza 4 le birlikte olduğu için daha fazlamı toplu indirim uygulanıyor?
kısaca şöyle soriyim forza 4 : 4 dolar forza 4 ultimate edition : 6,39 dolar ben şimdi ilk forzayı alsam yarından sonra ultimate editiona yükseltebilirmiyim ? yükseltirsem düz mantık 6,39 - 4,00 = 2,39 dolarmı ödeyeceğim yoksa daha pahalıyamı patlıyacak?

Hocam standart alınca ner3deyse arabasız başlıyorsun oyuna ama ultimate alınca daha fazla araç vesaire geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ek ada görevleri falan açılıyor diye hatırlıyorum hazine qdasıydı sanırım

Madjack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Şafak Ejder Karahan Arslan

Xbox Gamepass de düşünebilirsin. Ayrıca "Eneba" sitesinde direkt KEY olarak 800 liralara kadar premium paket alabilirsin indirimlerden faydalanarak.

Top Bottom