Neler Yeni

Forza Horizon 4 vs Ultimate edition

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
GöktuğAKSULAR
Arkadaşlar Selamlar , Merak ettiğim bir kaç soru var. Arkadaşlar Windows 10 Forza Horizon 4 satın alıcağım , Normal versiyonu ile Ultimate edition arasında ne gibi farklar var ? arabalar dışında. Ayriyeten Ultimate edition ile gelen arabalar listesini verebilirmisiniz varsa arkadaşlar ? bir diğer sorum iste oyun içi arabalar nasıl satın alınıyor ? şimdiden teşekkür ederim.

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Arkadaşlar Selamlar , Merak ettiğim bir kaç soru var. Arkadaşlar Windows 10 Forza Horizon 4 satın alıcağım , Normal versiyonu ile Ultimate edition arasında ne gibi farklar var ? arabalar dışında. Ayriyeten Ultimate edition ile gelen arabalar listesini verebilirmisiniz varsa arkadaşlar ? bir diğer sorum iste oyun içi arabalar nasıl satın alınıyor ? şimdiden teşekkür ederim.

Normal standart pakette sadece drift arabalarını ücretsiz veriyor ve diğerlerini kasarak alıyorsun..

Deluxe edition pakette ise drift araç paket + carr pass paketi ( içinde 50 araç filan vardır)

ultimate edition paketi ise bunlara ek olarak best of bond araç paketi,, forza horızon 4 vıp,, Servet adası , lego hız şampıyonları

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
GöktuğAKSULAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal standart pakette sadece drift arabalarını ücretsiz veriyor ve diğerlerini kasarak alıyorsun..

Deluxe edition pakette ise drift araç paket + carr pass paketi ( içinde 50 araç filan vardır)

ultimate edition paketi ise bunlara ek olarak best of bond araç paketi,, forza horızon 4 vıp,, Servet adası , lego hız şampıyonları
teşekkür ederim , pekala araba listesini nerden bulabilirim ?

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Google amcadan öğrenebılırsın :) googleye forza horizon 4 carr pass paketi yaz

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
STANDART/ DELUXE/ ULTIMATE
Forza.jpg

rıza baba

80+ Bronze
6 Aydan Eski Konuyu Hortlatmak
400tl ye alip steamte 92 tl ye cıkması bruhhhh

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Ben şahsen daha oyunun başında bukadar arabanın saçma olduğunu düşündün standart aldım ama vıp+lego edition alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şahsen daha oyunun başında bukadar arabanın saçma olduğunu düşündün standart aldım ama vıp+lego edition alınabilir
birde fortune island

rıza baba

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde fortune island
yazdıgı tarihe bak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom