🔥İndirim Forza Horizon 5 239₺

Premium alırsan bir çok içeriğe sahip olursun, oyuna üç sıfır önden başlarsın.
Gamepass'e de para verilip durulmaz evet. Oyunu 7 aydır oynuyorum hala oynayasım var, iyi ki de almışım.
Oyunu gamepassten oynuyorum birazcık geliştim ama alıcam acaba yaz indirimini mi beklesem bunu mu alsam? Steam iade nasıl işliyordu?

Oyunu gamepassten oynuyorum birazcık geliştim ama alıcam acaba yaz indirimini mi beklesem bunu mu alsam? Steam iade nasıl işliyordu?
Yaz indiriminde de aynı fiyatta olur büyük ihtimal. Daha da inmez. Bu zaten bayağı inmiş hâli. Steam'de bir oyunu iade etmek istiyorsan oynama süren 2 saati geçmeyecek ve oyunu alman 2 haftayı geçmeyecek.

Yaz indiriminde de aynı fiyatta olur büyük ihtimal. Daha da inmez. Bu zaten bayağı inmiş hâli. Steam'de bir oyunu iade etmek istiyorsan oynama süren 2 saati geçmeyecek ve oyunu alman 2 haftayı geçmeyecek.
Umarım daha fazla düşmez karne günü alıcam gibi

Bunun 6sı çıkağı için gamepassden oynamak daha mantıklı.

Mantığa bak, oyun daha çıkalı yarım yıl olmuş. 6. oyunun çıkmasına daha belki 4-5 yıl var. O zaman 7'de çıkacak hiç alma böyle sonsuza kadar.
Kiralığı olunca bir nebze mantıklı oluyor. Sana öyle gelmeyebilir. Ben kaç yılda bir çıktığını bilmiyorum. Beşincisi çıkan bir oyun, fiyatı ve gamepasste olup olmamasına göre değerlendiriyorum. Ama birisi çıkıp microsoftun oyununu microsoftun servisine güverenek 9.cusu çıkana kadar almayacağını söylese şaşırmazdım. Ha tüm bunların ötesinde, seveni vardır alır. Seversin, alırsın.

7 aydır Forza oynuyorum ve hala daha yıllarca oynayabilirim. GamePass'de ki diğer oyunlara da ihtiyacım yok. Sence GamePass mantıklı mı bu durumda?
Bence değil zaten 7 ay oynsyisan daha da oynarsın en az 7*30 210 TL yapıyor zaten oyunun parası çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,294
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri