J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
7aylık gamepass parası dher ay para vereceğine bi kere para ver senin olsun tamamen![]()
7aylık gamepass parası dher ay para vereceğine bi kere para ver senin olsun tamamen![]()
Bir kere 30 tl verip bi ayda hevesimi almak sonra bir daha girmemek vs oyunu komple alıp bi hafta oynayıp bırakmak.( Sürekli oynayacaklara değil lafım ki benim için sürekli oynanabilecek bir oyun değil. )Bana göre her zaman GamePass'den daha mantıklı.
Alıntıyı görüntüle
![]()
Save 50% on Forza Horizon 5 on Steam
Explore the vibrant open world landscapes of Mexico with limitless, fun driving action in the world’s greatest cars.store.steampowered.com
BF 5 VE Forza zaten 700 liraya yakın para değil mi ben ikisini oynuyorum diğerlerini saymadım bile .d İkisinin parası 700/30 24 ayda çıkacak zaten 24 ay sonra ölüp kalacağım belli değilHer ay para verip duracağına al senin olsun işte mis gibi.
Premium alırsan bir çok içeriğe sahip olursun, oyuna üç sıfır önden başlarsın.Hacı premium alıcam gamepass iptal her ay ona para mı vericem alıcam kurtulucam oh mis yaa
Fakat her ay para verdiğin sistemde sadece forza yok.Her ay para verip duracağına al senin olsun işte mis gibi.
EvetFakat her ay para verdiğin sistemde sadece forza yok.
Game pass aylık 30 TL
Game pass ultimate aylık 45 TL
240 buna verileceğine ultimate alırsan 5 ay boyunca hem bunu oynarsın hem farklı oyunlar.
Normal game pass alırsan 8 ay boyunca.
Ama işte gamepass de sadece forza yok birsuru oyuna 30 TL'ye erişiyorsunher ay para vereceğine bi kere para ver senin olsun tamamen![]()