Neler Yeni

Forza Horizon 5 FSR ÇÖP olmuş.

ÖrdekAbi

80+ Silver
Demin bende de 13.3 gb RAM, 7.8 GB Vram kullanıyordu 1080p' de. Oyun preset Ultra ayarında, Ray Tracing Ekstrem (Muhtemelen kart 1000 serisi olduğu için çalışmadı çünkü 2-3 fps farketti ki imkansız) Çevre geometrisi ve doku kalitesi EKSTREM. GKY açık ve keskinlik 7 EBÇP kapalı. Sizde isterseniz bu ayarı deneyin. Sistemi yutuyor :D

Tabii kalitesi de iyi.
kalitesi güzel sistem yutuyor 7.5gb vram ne hocam ileride yetmeyecek

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Bu yorum benı 6600 almak yerıne 3050 almaya ıtecek sanırım
Deliysen yaparsın hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FSR 2.0 daha yeni çıkmışken, FSR 2.2'den stabilite beklemek doğru değil. Geliştirildiğinde tadından yenmez.

fsr öveceğim aklıma gelmezdi ama bence fsr nin hedef kitlesi giriş seviye sistemler konuda ismi geçtiği için söylüyorum mesela gt 1030 fsr ile rdr 2 oynayabilir bu adam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
selam dostlar forzaya yeni olarak bildiğiniz üzere amd fsr 2.2 geldi ben merak ettim ekran kartım rx6600 oyunda yüksek fps zaten alabiliyorum açayım dedim dostlar qualty de yani yüksek kalitede oyun fps 6 fln en baba 10 yükseldi ama görüntü bulanıklaştı dostlar ben fsr 1.0 denemiş olarak çokda bi fark göremedim üzdü desem yalan olmaz umutluydum ama baya kötü çıktı sizdede varsa girip deneyin oyun kalitesi cidden baya bozuluyor
Bende denedim bunun üstüne gerçekten berbat bir görüntü ortaya çıktı, 10 fps icin değmiyor ben kapalı oynuyorum

Top Bottom