keşke o olsa gt 1030rx 6400 mü hocam biz dalga geçmeyiz gt1030 muş
keşke o olsa gt 1030rx 6400 mü hocam biz dalga geçmeyiz gt1030 muş
Peki Sen Ne Öneririsin Ve 13 k bütcem Var Önerebilicegin sistem Varmi Bu Ay Almazsam Bidaha Alamam Çünki 2023 De Fiystlar Çok Artar Yada Sizce Donanım Arşiv Gibi Kanalların Işbirliği Sistemlerinimi Bekliyeyim Ama Ondada Stok Korkusu Var Alamazsam Diye Ve Son Soru Game Garaj Guvenilirmi En Kotu Ordan Alcam Ekran Karti Markasi Pek Istedigim Gibi Olmasada Sonucta 3060Hazır sistemlere yonelirseniz şuan için 3060lı sistemlerle 6700xtli sistemler aynı fiyatta neredeyse. Bütçelik bir sıkıntınız olmaz yani seçim sizde
bence beklenir fiyatların artcagını düşünmüyorrum bu yıl sonuna kadarPeki Sen Ne Öneririsin Ve 13 k bütcem Var Önerebilicegin sistem Varmi Bu Ay Almazsam Bidaha Alamam Çünki 2023 De Fiystlar Çok Artar Yada Sizce Donanım Arşiv Gibi Kanalların Işbirliği Sistemlerinimi Bekliyeyim Ama Ondada Stok Korkusu Var Alamazsam Diye Ve Son Soru Game Garaj Guvenilirmi En Kotu Ordan Alcam Ekran Karti Markasi Pek Istedigim Gibi Olmasada Sonucta 3060
hocam daha okumadım şimdi okuyacagım sizmi yazdınızGenel görüntü kalitesinden bahsetmişken, dikkat edilmesi gereken birkaç önemli konu da var. Forza Horizon 5 hızlı tempolu bir yarış oyunudur, bu nedenle herhangi bir zamansal yükseltme çözümü kullanırken, görüntünün zamansal kararlılığı keyifli bir oyunun anahtarıdır. DLSS kullanılırken, görüntü Kalite modlarında hareket halindeyken kararlıydı, bitki örtüsü ve ağaç yapraklarında işlenen ayrıntı seviyesi oyun içi TAA çözümüne kıyasla iyileştirildi ve teller veya ince çelik nesneler gibi uzaktaki küçük detaylar daha doğru ve eksiksiz bir şekilde işlendi. FSR 2.2 uygulaması, oyunun çoğu sekansında performans lehine görüntü kalitesinde gözle görülür tavizler ile birlikte gelir. İnce nesnelerde ve özellikle çelik nesnelerde aşırı parıltı ve titreme tespit ettik; hareketsiz dururken bile parlıyorlar. DLSS ve FSR 2.2 arasındaki görüntü kalitesindeki en belirgin farklardan biri, yerleşik kenar yumuşatmanın kalitesidir. FSR 2.2 görüntüsünde, oyun geometrisinin kenarlarının çoğu iyi düzleştirilmiştir, burada DLSS görüntüsünde biraz daha pikselli bir görünüme sahiptirler. İkinci en göze çarpan fark, FSR 2.2'nin gölgelenme ile nasıl başa çıktığıdır. DLSS'ye kıyasla, FSR 2.2'nin arabaların arkasında daha fazla gölgelenme sorunu var ve aynı zamanda çoğu insanın oldukça dikkat dağıtıcı bulacağı orta ve uzak mesafelerde oyuncunun önündeki arabaların arkasında çok belirgin siyah lekeli eserlere sahip - tüm bu sorunları 4K Kalite modunda bile tespit edebilirsiniz. DLSS uygulaması, gölgelenme sorunlarını nasıl ele aldığı açısından da mükemmel değildir, ancak örneğin çok hızlı sürüş senaryolarında yalnızca 4K Performans modunda görünür olmaya başlarlar.
Performanstan bahsetmişken, bu oyunda DLSS ile karşılaştırıldığında, FSR 2.2 temel olarak tüm çözünürlüklerde performans kazanımları açısından DLSS 2.4 ile aynı şekilde çalışır. Genel olarak, 4K'daki DLSS ve FSR 2.2 performans artışı, Kalite modunda bile oyun için büyük bir gelişmedir, ancak 1440p çözünürlüğe inildiğinde, DLSS ve FSR 2.2 performans artışı, performansı sadece% 10 civarında veya 1080p'de daha az artıracağı için daha az etkileyicidir. DLAA çözümü, TAA çözümüne kıyasla yaklaşık %6'lık bir performans maliyetine sahiptir.
Kaynak ve DLSS/DLAA/FSR/Native TAA(GKY) karşılaştırma
![]()
Forza Horizon 5: DLAA vs. DLSS vs. FSR 2.2 Comparison Review
Forza Horizon 5 has recently been updated with support for AMD FidelityFX Super Resolution 2.2 (FSR 2.2), NVIDIA's Deep Learning Anti-Aliasing (DLAA) and NVIDIA's Deep Learning Super Sampling (DLSS). In this mini-review, we take a look, comparing the image quality and performance gains offered...www.techpowerup.com
1) https://www.gaming.gen.tr/urun/2063...-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bunu önerebilirimPeki Sen Ne Öneririsin Ve 13 k bütcem Var Önerebilicegin sistem Varmi Bu Ay Almazsam Bidaha Alamam Çünki 2023 De Fiystlar Çok Artar Yada Sizce Donanım Arşiv Gibi Kanalların Işbirliği Sistemlerinimi Bekliyeyim Ama Ondada Stok Korkusu Var Alamazsam Diye Ve Son Soru Game Garaj Guvenilirmi En Kotu Ordan Alcam Ekran Karti Markasi Pek Istedigim Gibi Olmasada Sonucta 3060
Hayır. Kopyaladım. Altta da kaynak verdim.hocam daha okumadım şimdi okuyacagım sizmi yazdınız![]()
Bende Game Garajdan O Önerdigin Sisteme Bakiyorum Gentr Deki Sistem Çok Güzelde Nerdeyse 15k Be Reis Ve Ilk Online Sistem Alisverisim Olucak Gentr Guvenilirmi Veya Bildiginiz Guvenilir Pc Sitelerini Söyler Misiniz Kusura Bakmayin Sizide Yoruyorum Ve Dedigin Gibi Stok Sorun ama Yapilirsa Ayni Gunlerde 2 3 Kanal Birden Yapiyo Guvenilir Olan Illaki 1 Ini alirim Diye Dusunuyorum Zaten Anlık Takipteyim1) https://www.gaming.gen.tr/urun/2063...-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bunu önerebilirim
2) Ciddi stok sorunu oluyor. Anında bitiyor yani baya hızlı olmak lazım
3) Evet güvenilir.
- https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/ Gamegarajdaki bu sistem de alınabilir özelleştirme ile.
AmanBu yorum benı 6600 almak yerıne 3050 almaya ıtecek sanırım
Güvenilir olmasa atmayız zaten kanka, gaminggen - gencergaming - sinerji - itopya - inventus - gamegaraj - teknobiyotik - incehesap güvenilir sitelerden birkaçıBende Game Garajdan O Önerdigin Sisteme Bakiyorum Gentr Deki Sistem Çok Güzelde Nerdeyse 15k Be Reis Ve Ilk Online Sistem Alisverisim Olucak Gentr Guvenilirmi Veya Bildiginiz Guvenilir Pc Sitelerini Söyler Misiniz Kusura Bakmayin Sizide Yoruyorum Ve Dedigin Gibi Stok Sorun ama Yapilirsa Ayni Gunlerde 2 3 Kanal Birden Yapiyo Guvenilir Olan Illaki 1 Ini alirim Diye Dusunuyorum Zaten Anlık Takipteyim
Demin bende de 13.3 gb RAM, 7.8 GB Vram kullanıyordu 1080p' de. Oyun preset Ultra ayarında, Ray Tracing Ekstrem (Muhtemelen kart 1000 serisi olduğu için çalışmadı çünkü 2-3 fps farketti ki imkansız) Çevre geometrisi ve doku kalitesi EKSTREM. GKY açık ve keskinlik 7 EBÇP kapalı. Sizde isterseniz bu ayarı deneyin. Sistemi yutuyorpardon görmemiştim ya vede gülebilirsiniz ama forzada bellek yetmiyor diye hata veriyor 14gb bellek kullanıyor maşallah noldu bu oyuna