Neler Yeni

Forza Horizon 5 FSR ÇÖP olmuş.

ÖrdekAbi

80+ Silver
dlss 2.0 çıkalı aşağı yukarı 2 sene oldu. fsr 2.0 çıkalı ne kadar oldu nisan yada mayıs civarı, buda 6 ay eder ,bu kıyaslama da burada biter.
saçma bi karşılaştırma amd yi övmeyin bence fazlasıyla abartıyorsunuz nvidia adamdır candır

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
wattman yaşadıpım için onu bile öneririm rtx 3050 adamdır amd uzak durun abiler-
amdyi bılıyorum maalesef sıfır kartım servıslerde surundu msi olmasa param boşa gideckti msi servısı sorunu cozebıldı

ÖrdekAbi

80+ Silver
amdyi bılıyorum maalesef sıfır kartım servıslerde surundu msi olmasa param boşa gideckti msi servısı sorunu cozebıldı
msi bende seviyorum aşığım şuan sapphire var keşke diyorum msi modeli fln alsaydım msi sevdam gtx780den başladı msi adamdır

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
saçma bi karşılaştırma amd yi övmeyin bence fazlasıyla abartıyorsunuz nvidia adamdır candır
neden objektif yaklaşmak yerine saçma saçma şeyler söylüyorsunuz ki? yanlış anlama ama sen sorun yaşadın veya fsryi beğenmedin diye amd çöp olmuyor. evet eksikleri var, hataları var fakat ille de sorunlu kart olacak diye bir şey de yok? ben de amd kart kullanıyorum ama 1 kere kart taraflı bir sorun yaşamadım. kesinlikle amd alın sorunsuz kullanıyorum hata alanlar yalancı diyor muyum?
teknoloji anlamında vesaire nvidianın önde olduğu ortada. fakat diğer konuları da ele almak lazım yaşadığımız yer türkiye, watt tüketimi/fiyat politikası falan bunlar da önemli bizim için

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
msi bende seviyorum aşığım şuan sapphire var keşke diyorum msi modeli fln alsaydım msi sevdam gtx780den başladı msi adamdır
Cidden msi gibi markalar kurtarıyor amdyi yoksa yüzüne bakılmaz 2 ay pc kullanamadım

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
dlss 2.0 çıkalı aşağı yukarı 2 sene oldu. fsr 2.0 çıkalı ne kadar oldu nisan yada mayıs civarı, buda 6 ay eder ,bu kıyaslama da burada biter.
NVIDIA artık kendisiyle yarışıyor. DLSS 2.0 vs DLSS 3.0 :)

QRuder

80+ Silver
saçma bir karşılaştırma deyip de fikrime saygı duymayıp cümlenizin geri kalanını nasıl bir ortamda nasıl bir kafa yapısıyla yazdınız acaba :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,435
İsim
Diyarhan
Dying Light 2 de FSR 2.0 kullanıyorum %5 kadar kayıp var (Çimen ve toprakta belli oluyor onun dışında problem yok) 2.2 bozuk mu?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
selam dostlar forzaya yeni olarak bildiğiniz üzere amd fsr 2.2 geldi ben merak ettim ekran kartım rx6600 oyunda yüksek fps zaten alabiliyorum açayım dedim dostlar qualty de yani yüksek kalitede oyun fps 6 fln en baba 10 yükseldi ama görüntü bulanıklaştı dostlar ben fsr 1.0 denemiş olarak çokda bi fark göremedim üzdü desem yalan olmaz umutluydum ama baya kötü çıktı sizdede varsa girip deneyin oyun kalitesi cidden baya bozuluyor
FSR 2.2 bu oyunda çöp harbiden çok garip. Muhtemelen güncelleme alır. GKY + keskinlik 7 şuan en iyi kalite ayarı.

Deathloop açıyorum yine fps 8-9 artıyor KALITE modunda ama oyunun kalitesi normal halinden bile bariz iyi oluyor. Forza da 5 fps artıyor uzakları bulanık falan.

GKY(TAA) + 7 keskinlik devamke

ÖrdekAbi

80+ Silver
FSR 2.2 bu oyunda çöp harbiden çok garip. Muhtemelen güncelleme alır. GKY + keskinlik 7 şuan en iyi kalite ayarı
evet çöp vede çok fpsde yükseltmedi nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dying Light 2 de FSR 2.0 kullanıyorum %5 kadar kayıp var (Çimen ve toprakta belli oluyor onun dışında problem yok) 2.2 bozuk mu?
olabilir bilmiyorum ama denemenizi öneririm oyun çöp oluyor 144p gibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
evet çöp vede çok fpsde yükseltmedi nedense
FSR2 zaten aşırı fps yükseltmiyor ama kalite olarak bariz DLSS ile denk. Bu oyun özelinde berbat. Deathloop indirip kendi gözünüzle gerçek FSR 2.0 deneyimi yaşayabilirsiniz gamepass var ise tabii

ÖrdekAbi

80+ Silver
saçma bir karşılaştırma deyip de fikrime saygı duymayıp cümlenizin geri kalanını nasıl bir ortamda nasıl bir kafa yapısıyla yazdınız acaba :D
ne demek istediğinizi anlamadım dlss evet daha eski ama zamanın bence bunla alakası yok oyüzden saçma geldi kusura bakmayın

selam dostlar forzaya yeni olarak bildiğiniz üzere amd fsr 2.2 geldi ben merak ettim ekran kartım rx6600 oyunda yüksek fps zaten alabiliyorum açayım dedim dostlar qualty de yani yüksek kalitede oyun fps 6 fln en baba 10 yükseldi ama görüntü bulanıklaştı dostlar ben fsr 1.0 denemiş olarak çokda bi fark göremedim üzdü desem yalan olmaz umutluydum ama baya kötü çıktı sizdede varsa girip deneyin oyun kalitesi cidden baya bozuluyor
4 te yok mu?

Top Bottom