gamepass yok ama deneyeceğim çünkü fsrdan soğudum cyberpunk 2077 deki fsr 1.0 daha iyi görüntü veriyorduFSR2 zaten aşırı fps yükseltmiyor ama kalite olarak bariz DLSS ile denk. Bu oyun özelinde berbat. Deathloop indirip kendi gözünüzle gerçek FSR 2.0 deneyimi yaşayabilirsiniz gamepass var ise tabii
yok diye biliyorum4 te yok mu?
sende düşürmüş cidden komik burdan anlamamız gereken cidden galiba yeni geldiği için optimizasyon problemleri varBende hiç fps arttırmadı 3 fps düşürdü fsr 2.2
evet doğruamdnin paralı köleleri yine ovmeye calismis cidden komik![]()
Eyvallahgamepass yok ama deneyeceğim çünkü fsrdan soğudum cyberpunk 2077 deki fsr 1.0 daha iyi görüntü veriyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok diye biliyorum
hocam zorunda kalmadıkça amd ye uğramam burdan bunu anladımsende düşürmüş cidden komik burdan anlamamız gereken cidden galiba yeni geldiği için optimizasyon problemleri var
evet doğru![]()
doğrudur hocam valla ben nvidia aşığıydım eskidende r9 280x fln hd7990 kullandım ama o zamanlar amd iyiydi yani nvidiaya rakipdi nedense şu rtx çıktıgından beri rezillik ben çok pişmanın rx6600 aldığım için zaten en yakın zamanda satıp rtx 3060ti veya 3070 alacagımhocam zorunda kalmadıkça amd ye uğramam burdan bunu anladım
ya dlss de fln da oluyorsa cidden oyunun optimizasyonunda sorun var ilerdide bence düzeltirler gibi geldi aynı şekilde bendede 8-9 fps yükseltiBu oyunda hiçbir teknoloji düzgün çalışmıyor sanırım ya
Alıntıyı görüntüle
Valla hiç bir konuda memnun kalamadım şu oyunda. Ne teknolojiler düzgün çalışıyor ne oyun, gamepass kaynaklı da olabilir oynarken durduk yere çöküyordu gına geldi artık. İncelemelerine falan baktım %60ı aynı sorundan muzdarip hala daha çözüme kavuşmamış
bende aldığıma pişmanım forza 5 i optimizasyon berbat 4 ün iyidi yineValla hiç bir konuda memnun kalamadım şu oyunda. Ne teknolojiler düzgün çalışıyor ne oyun, gamepass kaynaklı da olabilir oynarken durduk yere çöküyordu gına geldi artık. İncelemelerine falan baktım %60ı aynı sorundan muzdarip hala daha çözüme kavuşmamış
Cyberpunk, deathloop, DL2 falan gir FSR2 çok iyi işler başarıyor ama bu oyunda her şey kötü. En iyisi GKY' yi aç keskinliği 7 yap. FidelityFX cas ve FSR 2.2 kapalı kalsın. FSR 2.2 açıkken 4k' da 48fps alıyordum KALITE modunda performans 55. GKY 7 keskinlik ise 41. Ama 4k bazında 2.2 den daha iyi kalitesi vardı. Hatta garip bir şekilde fidelity fx cas ultra kalite + GKY kombo yaptığım zaman bile fsr' dan iyiydi. Ki CAS dediğimiz teknoloji zınk diye kaliteyi düşürüyor fsr/dlss gibi upscale falan yokdoğrudur hocam valla ben nvidia aşığıydım eskidende r9 280x fln hd7990 kullandım ama o zamanlar amd iyiydi yani nvidiaya rakipdi nedense şu rtx çıktıgından beri rezillik ben çok pişmanın rx6600 aldığım için zaten en yakın zamanda satıp rtx 3060ti veya 3070 alacagım
ya dlss de fln da oluyorsa cidden oyunun optimizasyonunda sorun var ilerdide bence düzeltirler gibi geldi aynı şekilde bendede 8-9 fps yükselti