Yardım Forza Horizon 5 Hangi Ferrari'yi almalıyım ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,201
arkadaşlar bi türlü seçemedim F12TDF 2015 model olan güzel ama neden mesela 488 pısta 2019 dan daha pahalı veya 812 superfast 2017 neden efsanevi sınıfında hangisini alacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• resim_2022-03-12_193623.png
    resim_2022-03-12_193623.png
    894.8 KB · Hit: 238
Tavsiyem hiçbirini alma benim forza hesabım çok zengin bütün arabalar var neredeyse, kasamı sattım yeni kasa alacam, Yeni kasa aldığımda sana en dip fiyattan satarım istediğin arabaları. Eğer beklersen, bekleyemem dersen pistayı al geç

Tavsiyem hiçbirini alma benim forza hesabım çok zengin bütün arabalar var neredeyse, kasamı sattım yeni kasa alacam, Yeni kasa aldığımda sana en dip fiyattan satarım istediğin arabaları. Eğer beklersen, bekleyemem dersen pistayı al geç
tahmini ne zaman yaparsınız hocam

599 derdim ama bir zaman sonra bayıyor. PISTA, yakışır.

İndirim bekliyorum rtx 3060lı kasa arıyorum buldum mu alacam. Belli bi zamanı yok ne zaman çıkarsa o zaman:(
hocam ben şimdilik alayım o zaman siz alınca yazarsınız ben yine para biriktirmiş olurum ayrıca 2019 pısta için emin misiniz diğerlerinden daha mı iyi mavi olan model 500k o yüzden merak ettim

hocam ben şimdilik alayım o zaman siz alınca yazarsınız ben yine para biriktirmiş olurum ayrıca 2019 pısta için emin misiniz diğerlerinden daha mı iyi mavi olan model 500k o yüzden merak ettim
Siz istediğiniz alın şimdi sonra para biriktirin ben kasa alınca size istediğiniz tüm arabaları atarım

arkadaşlar bi türlü seçemedim F12TDF 2015 model olan güzel ama neden mesela 488 pısta 2019 dan daha pahalı veya 812 superfast 2017 neden efsanevi sınıfında hangisini alacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim
f12 gayet güzel bence

bence pista.
Ama ferrari fenan almayın hocam .
Eğer tasarımsal ve gücü olarak iyi bir şey arıyorsan Centenario al geç :)
Ama illlaha Ferrari ise pista

hocam mümkünse arkadan motoru gözükecek şekilde foto atar mısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o çok pahalı şuan alamam ki
Neyse pista al geç :)
Artık Forzayı takip edemiyorum en son 3. oyununu oynadım.
4'e geçecektim laptop sorun çıkarttı sonrasında uzak kaldım.

Geri