Forza horizon 5 steamde ne zaman indirime girer ?

MR_MORGAN

80+
Reaksiyon skoru
2
sonbahar indiriminde alamadım forza horizon 5 ne zaman indirime girebilir daha steamden almak istiyorum çok oynamak istiyorum kış indirimleri gelmeden girme ihtimali varmıdır premium edition almayı düşünüyorum 4 ü geçen sene bitirdim bu ay içinde yada öbür ay indirim olurmu acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sonbahar indiriminde alamadım forza horizon 5 ne zaman indirime girebilir daha steamden almak istiyorum çok oynamak istiyorum kış indirimleri gelmeden girme ihtimali varmıdır premium edition almayı düşünüyorum 4 ü geçen sene bitirdim bu ay içinde yada öbür ay indirim olurmu acaba
4 ün aynısı hocam bi farkı yok haberiniz olsun yılbaşı indirimlerinde girer sanırım.

ekim sonu cadılar bayramı var korku oyunları indirime giriyor ama bazı büyük oyunlar da indirime girebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri