Forza horizon simülasyon ile arcade arasında bir kıvamda. Yaptığın ayarlara göre simülasyona yaklaşabilir ya da arcade tarzına yaklaşabilirsin ama asla nfs gibi olmaz.Underground 2 oynanışı gelse şu grafiklerle tadından yenmez bu kadar basit bir şey ya.
Aga işte ben de diyorum ki NFS underground 2 oynanışını günümüz grafikleriyle birleştirecekler akacağız şöyle bir oyun yapacaklar yok satacak.Forza horizon simülasyon ile arcade arasında bir kıvamda. Yaptığın ayarlara göre simülasyona yaklaşabilir ya da arcade tarzına yaklaşabilirsin ama asla nfs gibi olmaz.
Yok satarlar ama bunu forza horizon yapmaz. NFS serisi tamamen arcade bir oyun.Aga işte ben de diyorum ki NFS underground 2 oynanışını günümüz grafikleriyle birleştirecekler akacağız şöyle bir oyun yapacaklar yok satacak.
Forza'da tamamen arcade hocam. Dümdüz arcade hatta. Oynanış farklılığı var sadece NFS'den, bu onu sim yapmıyor ama.Yok satarlar ama bunu forza horizon yapmaz. NFS serisi tamamen arcade bir oyun.
Sim olduğunu söylemedim zaten. Ne tamamen arcade nede tamamen sim. Forza horizon serisi bu arada kalan bir seri ve yaptığın ayara görede arcade veya sim’e biraz daha yaklaşıyorsun. Ama dediğin gibi asla sim değil, sim olsa bu kadar tutmaz.Forza'da tamamen arcade hocam. Dümdüz arcade hatta. Oynanış farklılığı var sadece NFS'den, bu onu sim yapmıyor ama.
Araç ayarı yapması sim hissi veriyor sadece, ama hissiyattan ibaret sadece.
Fiziksel olarak bir gerçekçiliği yok yoksa.
ACC, iRacing, AM2, LMU falan oynayarsanız anlarsınız aradaki farkı.
Çünkü hiçbir sim gamepad, klavye ile oynanmaz. Forza Motorsport bile çoğunlukla klavye, gamepad ile oynanıyor düşünün.Sim olduğunu söylemedim zaten. Ne tamamen arcade nede tamamen sim. Forza horizon serisi bu arada kalan bir seri ve yaptığın ayara görede arcade veya sim’e biraz daha yaklaşıyorsun. Ama dediğin gibi asla sim değil, sim olsa bu kadar tutmaz.
arcade sürüşten ziyade simülasyon olsa harika olurForza Horizon'dan trailerımsı bir video gelmiş. Japonya'da geçecek.