Forza Horizon 6 Duyuruldu: Japonya!

Underground 2 oynanışı gelse şu grafiklerle tadından yenmez bu kadar basit bir şey ya.
Forza horizon simülasyon ile arcade arasında bir kıvamda. Yaptığın ayarlara göre simülasyona yaklaşabilir ya da arcade tarzına yaklaşabilirsin ama asla nfs gibi olmaz.

Forza horizon simülasyon ile arcade arasında bir kıvamda. Yaptığın ayarlara göre simülasyona yaklaşabilir ya da arcade tarzına yaklaşabilirsin ama asla nfs gibi olmaz.
Aga işte ben de diyorum ki NFS underground 2 oynanışını günümüz grafikleriyle birleştirecekler akacağız şöyle bir oyun yapacaklar yok satacak.

Aga işte ben de diyorum ki NFS underground 2 oynanışını günümüz grafikleriyle birleştirecekler akacağız şöyle bir oyun yapacaklar yok satacak.
Yok satarlar ama bunu forza horizon yapmaz. NFS serisi tamamen arcade bir oyun.

Yok satarlar ama bunu forza horizon yapmaz. NFS serisi tamamen arcade bir oyun.
Forza'da tamamen arcade hocam. Dümdüz arcade hatta. Oynanış farklılığı var sadece NFS'den, bu onu sim yapmıyor ama.
Araç ayarı yapması sim hissi veriyor sadece, ama hissiyattan ibaret sadece.
Fiziksel olarak bir gerçekçiliği yok yoksa.
ACC, iRacing, AM2, LMU falan oynayarsanız anlarsınız aradaki farkı.

FH 4 Edinburg gayet sarmıştı. FH 5 bir türlü aynı keyifi vermedi 😶

forza 5in eksileri bence çoğu aracın aynı sese sahip olması egzoz patlatmada gerçekten uzak sesler rev limiter olmayışı (ben görmedim) ve tüm yeni güzel araçların 2.5 dolar fiyatlarda olması

modifiyenin arttırılması lazım

Forza'da tamamen arcade hocam. Dümdüz arcade hatta. Oynanış farklılığı var sadece NFS'den, bu onu sim yapmıyor ama.
Araç ayarı yapması sim hissi veriyor sadece, ama hissiyattan ibaret sadece.
Fiziksel olarak bir gerçekçiliği yok yoksa.
ACC, iRacing, AM2, LMU falan oynayarsanız anlarsınız aradaki farkı.
Sim olduğunu söylemedim zaten. Ne tamamen arcade nede tamamen sim. Forza horizon serisi bu arada kalan bir seri ve yaptığın ayara görede arcade veya sim’e biraz daha yaklaşıyorsun. Ama dediğin gibi asla sim değil, sim olsa bu kadar tutmaz.

Sim olduğunu söylemedim zaten. Ne tamamen arcade nede tamamen sim. Forza horizon serisi bu arada kalan bir seri ve yaptığın ayara görede arcade veya sim’e biraz daha yaklaşıyorsun. Ama dediğin gibi asla sim değil, sim olsa bu kadar tutmaz.
Çünkü hiçbir sim gamepad, klavye ile oynanmaz. Forza Motorsport bile çoğunlukla klavye, gamepad ile oynanıyor düşünün.
Sim bambaşka bir şey gerçekten.

forza 4 harikaydı, forza 5 tatmin ediciydi fakat 4ün biraz daha dolu hali gibi hissettiriyordu dlc gibi değil belki ama fena değildi. umarım forza 6 da artık bir değişiklik hissederiz. soldan akan trafikler, atmosfer biraz daha o japon araba kültürünü sokaklarda, yarışlarda hissettirebilirlerse çok güzel olur. umarım farklı yeni mekanikler de geliştiriyorlardır kim bilir.. son olarak madem ana temayı japonya seçtiniz abi tuningler, modifiyelerde çok çeşitlilik bekler bu kitle.. vasat şekilde 3-5 farklılık koyarlarsa gömeriz.

Pembiş skyline ile sakura ağaçlarının arasında mükemmel fotoğraflar cekebilicem sonunda..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,566
Üyeler
186,081
Son üye
SedatGuney
Geri