Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,267
3 sene önceydi benim alcağım zaman hocam. Eski olduğunu vs. biliyordum ama bir yandan okul var vs. diye çok parada vermek istemiyordum. Sıfır g29 o zamanlar 3-3.5k falandı ama dediğim gibi okul vs. sebepler hem ailem sıcak bakmıyordu hemde ben çok kestiremiyordum zevk alır mıydım vs. Babamın arkadaşında snopy vh5 varmış onu getirdi deniyim diye asıl o heves ve zevk bırakmadı.DFGT çok eski bir sürüm artık mert hocam, çok iyi olmuş almadığınız ters teperdi zevkiniz kalmazdı belki de.
İç mekanizması yıpranacağı için hem FFB hem de ölü nokta çok fazla olurdu.
En az G29 alınmalı artık, o da ikinci el olacaksa KFG olması şart.
Yoksa dişli mekanizma düzleşiyor yıllar içerisinde ve motor zaten düşük olduğu için FFB zayıflıyor, hissiyat bitiyor.
Naçizane tavsiyem temiz 2. el G29 fırsatınız olduğunda alın.
Bu vakitten sonra alırsam zaten ancak dediğiniz gibi temiz bir g29 alırım hocam. Dfgt o zamanlar nispeten daha yeniydi temiz az kullanılmış bulup en azından ffbli ve en önemliside gaz ayarını yapabilceğim bir set olcaktı. Tek sıkıntı dişli diye ço kfaazla ses yapmasıydı o biraz rahatsız edebilirdi ama temizini bulunca düzleşmeden vs. sorun çıkcağını sanmıyordum o zamanlar. Neyse şu sene geçsinde bakarız duruma göre yazın. En kötü bütçe belirler konu açar sizi etiketlerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizde set var mıydı?3 sene önceydi benim alcağım zaman hocam. Eski olduğunu vs. biliyordum ama bir yandan okul var vs. diye çok parada vermek istemiyordum. Sıfır g29 o zamanlar 3-3.5k falandı ama dediğim gibi okul vs. sebepler hem ailem sıcak bakmıyordu hemde ben çok kestiremiyordum zevk alır mıydım vs. Babamın arkadaşında snopy vh5 varmış onu getirdi deniyim diye asıl o heves ve zevk bırakmadı.180 derece dönüyor maks ve hem ölü nokta çok hemde azıcık sağa kırınca önce az sola biraz daha kırdıktan sonra ancak sağa gidiyor onunda ayarı vs. yok. Yazılımı desen berbat arkasındaki kulakçıklar vites yerine gaz fren yapıyor vs. vs. şahsen 1 sefer etsde 1 sefer forzada denedim sonra bir daha bakmadım yüzüne.
Bu vakitten sonra alırsam zaten ancak dediğiniz gibi temiz bir g29 alırım hocam. Dfgt o zamanlar nispeten daha yeniydi temiz az kullanılmış bulup en azından ffbli ve en önemliside gaz ayarını yapabilceğim bir set olcaktı. Tek sıkıntı dişli diye ço kfaazla ses yapmasıydı o biraz rahatsız edebilirdi ama temizini bulunca düzleşmeden vs. sorun çıkcağını sanmıyordum o zamanlar. Neyse şu sene geçsinde bakarız duruma göre yazın. En kötü bütçe belirler konu açar sizi etiketlerim.![]()