Forza Horizon 6 Duyuruldu: Japonya!

DFGT çok eski bir sürüm artık mert hocam, çok iyi olmuş almadığınız ters teperdi zevkiniz kalmazdı belki de.
İç mekanizması yıpranacağı için hem FFB hem de ölü nokta çok fazla olurdu.
En az G29 alınmalı artık, o da ikinci el olacaksa KFG olması şart.
Yoksa dişli mekanizma düzleşiyor yıllar içerisinde ve motor zaten düşük olduğu için FFB zayıflıyor, hissiyat bitiyor.
Naçizane tavsiyem temiz 2. el G29 fırsatınız olduğunda alın.
3 sene önceydi benim alcağım zaman hocam. Eski olduğunu vs. biliyordum ama bir yandan okul var vs. diye çok parada vermek istemiyordum. Sıfır g29 o zamanlar 3-3.5k falandı ama dediğim gibi okul vs. sebepler hem ailem sıcak bakmıyordu hemde ben çok kestiremiyordum zevk alır mıydım vs. Babamın arkadaşında snopy vh5 varmış onu getirdi deniyim diye asıl o heves ve zevk bırakmadı. :D 180 derece dönüyor maks ve hem ölü nokta çok hemde azıcık sağa kırınca önce az sola biraz daha kırdıktan sonra ancak sağa gidiyor onunda ayarı vs. yok. Yazılımı desen berbat arkasındaki kulakçıklar vites yerine gaz fren yapıyor vs. vs. şahsen 1 sefer etsde 1 sefer forzada denedim sonra bir daha bakmadım yüzüne.
Bu vakitten sonra alırsam zaten ancak dediğiniz gibi temiz bir g29 alırım hocam. Dfgt o zamanlar nispeten daha yeniydi temiz az kullanılmış bulup en azından ffbli ve en önemliside gaz ayarını yapabilceğim bir set olcaktı. Tek sıkıntı dişli diye ço kfaazla ses yapmasıydı o biraz rahatsız edebilirdi ama temizini bulunca düzleşmeden vs. sorun çıkcağını sanmıyordum o zamanlar. Neyse şu sene geçsinde bakarız duruma göre yazın. En kötü bütçe belirler konu açar sizi etiketlerim. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 sene önceydi benim alcağım zaman hocam. Eski olduğunu vs. biliyordum ama bir yandan okul var vs. diye çok parada vermek istemiyordum. Sıfır g29 o zamanlar 3-3.5k falandı ama dediğim gibi okul vs. sebepler hem ailem sıcak bakmıyordu hemde ben çok kestiremiyordum zevk alır mıydım vs. Babamın arkadaşında snopy vh5 varmış onu getirdi deniyim diye asıl o heves ve zevk bırakmadı. :D 180 derece dönüyor maks ve hem ölü nokta çok hemde azıcık sağa kırınca önce az sola biraz daha kırdıktan sonra ancak sağa gidiyor onunda ayarı vs. yok. Yazılımı desen berbat arkasındaki kulakçıklar vites yerine gaz fren yapıyor vs. vs. şahsen 1 sefer etsde 1 sefer forzada denedim sonra bir daha bakmadım yüzüne.
Bu vakitten sonra alırsam zaten ancak dediğiniz gibi temiz bir g29 alırım hocam. Dfgt o zamanlar nispeten daha yeniydi temiz az kullanılmış bulup en azından ffbli ve en önemliside gaz ayarını yapabilceğim bir set olcaktı. Tek sıkıntı dişli diye ço kfaazla ses yapmasıydı o biraz rahatsız edebilirdi ama temizini bulunca düzleşmeden vs. sorun çıkcağını sanmıyordum o zamanlar. Neyse şu sene geçsinde bakarız duruma göre yazın. En kötü bütçe belirler konu açar sizi etiketlerim. :D
Hocam sizde set var mıydı?

3 sene önceydi benim alcağım zaman hocam. Eski olduğunu vs. biliyordum ama bir yandan okul var vs. diye çok parada vermek istemiyordum.

Hocam sizde set var mıydı?
Ben hepsini kullandım hocam 9Nm DD setler hariç hepsi elimden geçti, deneyimledim.
8-9Nm olmadıkça ve loadcell pedal seti olmadıkça çoğu set birbirine yakın hissettirir temiz oldukları sürece.
Sadece iç mekanizmaları yer yer fark ettiriyor, dişli-kayış-hybrid vs.
Seve seve yardımcı olurum hocam, siz yeterki yarışma tutkunuzu kaybetmeyin :D

Ben hepsini kullandım hocam 9Nm DD setler hariç hepsi elimden geçti, deneyimledim.
8-9Nm olmadıkça ve loadcell pedal seti olmadıkça çoğu set birbirine yakın hissettirir temiz oldukları sürece.
Sadece iç mekanizmaları yer yer fark ettiriyor, dişli-kayış-hybrid vs.
Seve seve yardımcı olurum hocam, siz yeterki yarışma tutkunuzu kaybetmeyin :D
Şuan aktif olarak kullandığın ve en beğendiniz set hangisiydi hocam?
Teşekkürler hocam sizde tutkunuzu kaybetmeyin. <3

Şuan aktif olarak kullandığın ve en beğendiniz set hangisiydi hocam?
Teşekkürler hocam sizde tutkunuzu kaybetmeyin. <3
Pardon söylemeyi unutmuşum, G923 kullanıyorum hocam. F1, ACC, Le Mans Ultimate ve WRC oynuyorum, pedal seti rekabetçi olmamı sağlıyor.

Güzel olur valla

Güzel set hocam maşallah. ACC de turnuvalara vs. katılıyor musunuz?
e-sporcu değilim mert hocam ama çok boşta sayılmam :D
Padok E-Spor'un bir dönem F1 alt klasman yarışlarına girdim ama çok devamlılık gösteremedim :D
Yabancı online liglere giriyorum şuan sadece keyfi olarak.

e-sporcu değilim mert hocam ama çok boşta sayılmam :D
Padok E-Spor'un bir dönem F1 alt klasman yarışlarına girdim ama çok devamlılık gösteremedim :D
Yabancı online liglere giriyorum şuan sadece keyfi olarak.
Belki 2 3 atılım vardır öyle diye sordum hocam. Benim bir arkadaş gt7 deki yarışlara atılıyordu bazılarına. Derece denebilecek başarıları vardı t300rs kullanıyordu. Oraya girmeniz bile bir başarı bence hocam.

Belki 2 3 atılım vardır öyle diye sordum hocam. Benim bir arkadaş gt7 deki yarışlara atılıyordu bazılarına. Derece denebilecek başarıları vardı t300rs kullanıyordu. Oraya girmeniz bile bir başarı bence hocam.
Gran Turimo'da çok tatlı bir oyun ya, PC'ye gelse artık gerçekten.
F1 25'te en iyi derecem bu hocam, Dünya şampiyonlarından yaklaşık 1.2sn daha yavaşım.
248 bin kişi içinden 3663'üncü olabildim. Aradaki hileciler olmasa 3200 falan olur o :D

Ekran görüntüsü 2025-09-19 195701.webp

Geri