Forza Horizon Ultimate edition

kthsndl

80+
Reaksiyon skoru
49
arkadaşlar online oynamak için bu paketimi almalıyız birde alıp oynayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba

Hayır, Standart Edition'u da alsan online oynayabiliyorsun fakat + olarak DLC'ler ve VIP falan var.
Bende Ultimate Edition alacağım için biraz bekliyorum.

oyun çok sorunlu az önce 15 dakka yarışa girmeyi bekledim en son alt f4 çektim umarım düzeltirler

Hayır, Standart Edition'u da alsan online oynayabiliyorsun fakat + olarak DLC'ler ve VIP falan var.
Bende Ultimate Edition alacağım için biraz bekliyorum.
DLC'ler ve VIP bunu biraz bana anlatabilir misin neredeyse ilk defa steam üzerinden oyun alıp kullanacağım oyunlar hakkında bilgim yok :)

Bizzat oynayıp test etmedim fakat ben de almak için oyunda binlerce saat geçiren bir arkadaşıma sorduğumda Standart Edition ile haritadaki bazı bölgelere giremediğimizi söyledi.

Bizzat oynayıp test etmedim fakat ben de almak için oyunda binlerce saat geçiren bir arkadaşıma sorduğumda Standart Edition ile haritadaki bazı bölgelere giremediğimizi söyledi.
yani aradaki 50 60 lira için oyunun içeriklerinden mahrum kalmaya değmez bence ben yalnızca parasına değer mi diye düşünüyorum birde artık fps oyunlardan sıkıldığım için farklı oyunlar oynamak istiyorum

Ayrı olarak satılan Servet Adası falan işte, paket ile daha uyguna geliyor.
DLC'ler ve VIP bunu biraz bana anlatabilir misin neredeyse ilk defa steam üzerinden oyun alıp kullanacağım oyunlar hakkında bilgim yok :)
VIP ise yarışlarda daha fazla XP, CR yani oyun parası almanı sağlıyor.
Ultimate Edition'u alırsan ilerde çıkıcak DLC'lerde ücretsiz veriliyor gibi bir duyum aldım ama ne kadar doğrudur bilemem.
Gamepad veya direksiyon setin varsa zevk alacağına ama klavye ile alamayacağını varsayıyorum.

DLC'ler ek içeriktir ve oyundan ayrı olarak satılan genişleme paketleridir. Oyunun içeriğini arttırırlar. VIP'nin Steam ile alakası yok, Forza Horizon 4 oyunun içerisinde VIP Üyelik aldığını düşünüyorum fakat ne işe yaradığını bilmiyorum.

Ayrı olarak satılan Servet Adası falan işte, paket ile daha uyguna geliyor.

VIP ise yarışlarda daha fazla XP, CR yani oyun parası almanı sağlıyor.
Ultimate Edition'u alırsan ilerde çıkıcak DLC'lerde ücretsiz veriliyor gibi bir duyum aldım ama ne kadar doğrudur bilemem.
Gamepad veya direksiyon setin varsa zevk alacağına ama klavye ile alamayacağını varsayıyorum.
gamepad yada direksiyon setim yok ama oyun sararsa belki gamepad alabilirim denenebilir mi sence oyun ? parası güzel yani en azından 150 lira az değil benim kanaatimce

gamepad yada direksiyon setim yok ama oyun sararsa belki gamepad alabilirim denenebilir mi sence oyun ? parası güzel yani en azından 150 lira az değil benim kanaatimce
Sizi tatmin etmez ise kartla alırsanız Steam karta iade seçeneği sunuyor.

Bunun doğru olduğunu düşünüyorum, bazı oyunlarda böyle durumlarla karşılaştığımız olmuştu. Fakat klavye ile zevk alamama konusu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Klavye ile de direksiyon kadar zevk vermese bile kesinlikle Forza Horizon 4 gibi kaliteli simülasyon deneyimi sunan bir oyunda her türlü zevk alıyorum.

Geri