Neler Yeni

forza horizon5 drift

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
PQJSPQJDPQJD o kadar olmuyor ya bende
Ben de dün gece oturdum bitane Supra drag car yaptım. Ya bitane hazır düzen kurdum adamdaki düzen hız kapanını 358 de geçiyor benim manuel yaptığım 355 TE geçiyor çıldırdım ince ayar yapa yapa ama geçemedim gksmckwcmr

Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Talha Açıkgöz
Ben Steam den oynuyorum farkediyor mu
hayır oyunu her türlü microsoft hesabı ile başlatıyosun zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloudu kapatıp oyuna girip random bir araba satın al sonra oyunu kapat aç yap araba hala sende olması lazım yaani bende öyle cloud ile senkronize edilemedi uyarısı verdiğinde atlamama rağmen kaldığım yerden devam ettiriyor

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
hayır oyunu her türlü microsoft hesabı ile başlatıyosun zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloudu kapatıp oyuna girip random bir araba satın al sonra oyunu kapat aç yap araba hala sende olması lazım yaani bende öyle cloud ile senkronize edilemedi uyarısı verdiğinde atlamama rağmen kaldığım yerden devam ettiriyor
Evet evet denedim sıkıntı yok. Bu cloud muhabbeti sadece başka PC de kendi Steam hesabın ile açarsan Steam cloud daki ilerlemenden devam ediyor. Kapadıktan sonra 1 kere oyundan attı sadece o da kendi kendine oldu oyunun sıkıntısı.

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
Ben de dün gece oturdum bitane Supra drag car yaptım. Ya bitane hazır düzen kurdum adamdaki düzen hız kapanını 358 de geçiyor benim manuel yaptığım 355 TE geçiyor çıldırdım ince ayar yapa yapa ama geçemedim gksmckwcmr
PQKSPQJS

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
Oyun seni de durduk yere hiçbir hata vermeden atıyor mu arada bir? Cloud kapadım ama yine atıyor. Eskisi kadar sık olmasada atıyor
Hayır ha bir kere olmuştu daha da yaşamadım öyle Bir şey

Top Bottom