Neler Yeni

Forza horzon 5 araba ayarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Beytullah
Araba ayarları nasıl yapılması gerekiyor herşeyi fulluyorum lakin 3 vites sonuna kadar sürekli pati atıyor. Atmasında sorun yok lakin arabanın arkası sağ sola atıyor kayıyor düz gitmiyor hepsinde öyle oluyor. Hem drag hem drift şeklinde ayarlayamazmyız? Klavye ile oyunuyorum.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Araba ayarları nasıl yapılması gerekiyor herşeyi fulluyorum lakin 3 vites sonuna kadar sürekli pati atıyor. Atmasında sorun yok lakin arabanın arkası sağ sola atıyor kayıyor düz gitmiyor hepsinde öyle oluyor. Hem drag hem drift şeklinde ayarlayamazmyız? Klavye ile oyunuyorum.
Hazır setuplar var ben hep onları kullanıyordum, 1 yıldır oynamadığım için şuradan yapılıyor diyemeyeceğim

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Ömer Kurşun
Lastiği kalınlaştır ve yarış lastiği koy drift olmasın yapabilecegin herşeyi yarış olarak seç birde spoiler efkiler takarsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,330
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom