forza için analog triggerlı gamepad önerisi

whiterose

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
logitech f710 kullandım ama ergonomik olmadığı ve triggerları çok sert olduğu için sattım, ps4 kontrolcü almak istiyorum ama kablolu tercih etmek istiyorum. msi veya herhangi bir markanın gamepadi de olur bütçe 350, ikinci el düşünebilirim. Önerilerinizi bekli,yoruım

İkinci el dualshock alabilirsiniz

Hocam konuyla alakasız, ben de F710 almayı düşünüyorum, neyini beğenmediniz ? Bir sorunu mu var ?

İkinci el dualshock alabilirsiniz
masaüstü kullanıyorum bağlamak için ne almam gerek, pcmde bluetooth yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konuyla alakasız, ben de F710 almayı düşünüyorum, neyini beğenmediniz ? Bir sorunu mu var ?
hocam ben ikinci el almıştım bağlantı gidiyordu, bağlantı dışında elime tam oturmuyodu elim küçük diye sanırım. bir de analogları çok sert geldi bana. ama kişiden kişye değişir alıp deneyebilirsin

hocam ben ikinci el almıştım bağlantı gidiyordu, bağlantı dışında elime tam oturmuyodu elim küçük diye sanırım. bir de analogları çok sert geldi bana. ama kişiden kişye değişir alıp deneyebilirsin
Kopma sorunu bayağı oluyormuş sanırım, teşekkür ederim.

Ben Xbox gamepadi kullanıyorum bence çok rahat kullanımı
2.el bulursan

Bluetooth dongle ile bağlayabilirsin . Bende polosmart DS4 var kablosuz titreşimi var ama galiba Steam oyunlarında çalışmıyor ve bazen kopuyor artık şarjı mi bitiyor yoksa başka bir sorun mu bilmiyorum . Xbox Gamepass oyunlarında titreşim özelliği gayey güzel kullaniliyor . Ya bimden ya da a101 den aldım hatırlamıyom 150 TL'ye

xbox one controller almaya karar verdim usb kablosuyla çalışıyormuş sanırım, bu şekilde kullanan varsa herhangi bir sorun/problem oluyor mu acaba=?

4 senedir kullanıyorum mis gibi duruyor. Arkadaşın aldığı ikinci el sıkıntılı olabilir.

Dualshock kablolu kullanılabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,560
Üyeler
186,908
Son üye
hyperonoss
Geri