Forza Motorsport alınır mı?

Reaksiyon skoru
81
Araba veya Yarış oyunları olarak:

NFS Unbound
NFS Payback
NFS Heat
NFS Most Wanted
NFS Hot Pursuit Remastered
Forza Horizon 4-5
Assetto Corsa
The Crew Motorfest
BeamNG
Dirt 4
Dirt Rally
ETS 2
ATS
CarX Drift Racing
WRC 4

Oyunlarını oynadım. RTX 4050 ve i5 12450HX işlemcili laptop var. Pist oyunlarını (Assetto Corsa) gibi çok oynamıyorum. Sizce Forza Motorsport alınır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo
AC oynamıyorsan Motorsport da sarmaz diye düşünüyorum, aynısı F1 içinde geçerli. En kötü dene 1 saat sevmezsen, iade. Dürüst olmak gerekirse klavye ile oynuyorsan bu tür oyunlardan zevk alman için birkaç saat harcaman lazım ondan sonra zevk alıyorsun ama direksiyon varsa hiç öyle zaman gerekmez diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya LeMans

• Beğen
AC oynamıyorsan Motorsport da sarmaz diye düşünüyorum, aynısı F1 içinde geçerli. En kötü dene 1 saat sevmezsen, iade. Dürüst olmak gerekirse klavye ile oynuyorsan bu tür oyunlardan zevk alman için birkaç saat harcaman lazım ondan sonra zevk alıyorsun ama direksiyon varsa hiç öyle zaman gerekmez diye düşünüyorum.

veya LeMans
Dualsense ile oynuyorum yarış oyunlarını çoğunlukla. RTX 4050 yüksek ayarlarda açarmı? Optimizasyon nasıl bilmiyorum ama AC oynamayıp yine pist oyunu almakta bilemedim yani. Forza oyunlarını oynadığımdan (FH 4 ve 5) bu oyunu da o yüzden almayı düşünmüştüm.

• Beğen
Araba veya Yarış oyunları olarak:

NFS Unbound
NFS Payback
NFS Heat
NFS Most Wanted
NFS Hot Pursuit Remastered
Forza Horizon 4-5
Assetto Corsa
The Crew Motorfest
BeamNG
Dirt 4
Dirt Rally
ETS 2
ATS
CarX Drift Racing
WRC 4

Oyunlarını oynadım. RTX 4050 ve i5 12450HX işlemcili laptop var. Pist oyunlarını (Assetto Corsa) gibi çok oynamıyorum. Sizce Forza Motorsport alınır mı?
Ac hariç hepsi arcade simrace tarzı değil. Sizi pek sarmayabilir. (Ets yi ve dirt leri saymıyorum. Simracede sürekli aynı pistte tur atcaksınız.) Eğer hakiki simrace isterseniz assetto corsa compezitione yede bir bakın.

• Beğen

veya LeMans
Direksiyon seti varsa hangi oyunları tavsiye edersin

Direksiyon seti varsa hangi oyunları tavsiye edersin
Hangi set? Birde ne amaçla oynicaksınız? Yukarda dediğim gibi acc ve IRacing simrace in babaları. (En çok bilinen oynanan ve turnuva vs. Yapılan.)Ama IRacing abonelikli ve biraz fazla para istiyor. Acc normal oyun gibi. Onların dışında lemans ultimate ve f1 serileride olabilir.

• Beğen
Hangi set? Birde ne amaçla oynicaksınız? Yukarda dediğim gibi acc ve IRacing simrace in babaları. (En çok bilinen oynanan ve turnuva vs. Yapılan.)Ama IRacing abonelikli ve biraz fazla para istiyor. Acc normal oyun gibi. Onların dışında lemans ultimate ve f1 serileride olabilir.
Moza r5 aldıydım yan elamanlarıda alacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,620
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri