PNSHER 80+ Bronze Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1,500 Reaksiyon skoru 567 5 Temmuz 2025 #1 G29 ile oynamak için gerçekçi online yarış oyunu arayışı içerisindeyim. Forza motorsport gerçekçilik konusunda nasıldır ?
G29 ile oynamak için gerçekçi online yarış oyunu arayışı içerisindeyim. Forza motorsport gerçekçilik konusunda nasıldır ?
nobleSS 80+ Bronze Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 534 Reaksiyon skoru 192 5 Temmuz 2025 #2 Eğer en gerçekçi olanı arıyorsan iRacing oynamalısın da pahalı. Forza serisi gerçekçillik konusunda biraz zayıf.(genel olarak motorsport oynamadım.)
Eğer en gerçekçi olanı arıyorsan iRacing oynamalısın da pahalı. Forza serisi gerçekçillik konusunda biraz zayıf.(genel olarak motorsport oynamadım.)
PNSHER 80+ Bronze Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1,500 Reaksiyon skoru 567 5 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kaptraew yazmış: Eğer en gerçekçi olanı arıyorsan iRacing oynamalısın da pahalı. Forza serisi gerçekçillik konusunda biraz zayıf.(genel olarak motorsport oynamadım.) Devamı için tıklayın... Hocam ona her ay para vermek istemiyorum. Motorsport için gerçekçi deniyor o yüzden sorayım dedim.
kaptraew yazmış: Eğer en gerçekçi olanı arıyorsan iRacing oynamalısın da pahalı. Forza serisi gerçekçillik konusunda biraz zayıf.(genel olarak motorsport oynamadım.) Devamı için tıklayın... Hocam ona her ay para vermek istemiyorum. Motorsport için gerçekçi deniyor o yüzden sorayım dedim.
Fluxy 80+ Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 141 Reaksiyon skoru 45 5 Temmuz 2025 #4 Bazı videolarını izlediğimde motor seslerinin aynı olduğunu gördüm ne kadar doğru bilemem
I iWaxie 80+ Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 2 6 Temmuz 2025 #5 Assetto Corsa Competizione ve Le Mans Ultimate bakabilirsiniz.