!Mustafa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,101
konu ac yotube e atıp (aa benım aldıgım klıpmıs bu yenı farkettım)@Abdullah Hacıgül usta yayında seni bekledik gelmedin
Ama olsun ben gene de dediğimi yaptım.
![]()
konu ac yotube e atıp (aa benım aldıgım klıpmıs bu yenı farkettım)@Abdullah Hacıgül usta yayında seni bekledik gelmedin
![]()
yav bune ıpvcfejmnıwksvcferjGece gece nereden aklıma gelsiyse artık. Yapayım dedim ve yaptım.
Karşınızda "Scooter'a binen Wide Abdullah Hacıgül". Videonun sonuna dikkat!
Editi yaparken gülmekten karnımın ağrıdığı doğrudur. Video telifli olduğu için Liste Dışı yapmak zorunda kaldım. @Abdullah Hacıgül abim izin verirse Herkese açık da yaparım.
Hala izledikçe gülüyorum ya sbdfhjbfjkshbfjsdfdsj
Abi pls yanlış anlama yani sevdiğimizden .d
Video:
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Lna h9uau9fu9ashfa0shgn0-üewa hnrqreı0ghn eqı0rvfnheoıufvhğgo0ıeqnbvioqfeıgr@Abdullah Hacıgül usta yayında seni bekledik gelmedin
![]()
Olm yapmayı bilmiyorum ki senin kadar tecrübeli değilim diyebilirdim ama demeyeceğim şaka şaka lsnfkjdnknsBu twerk değil mesneviden ders aldım olmuş![]()
bak twerk yayınında 19 kişi geldi aradan 1 saat sonra başka yayın açtım 4 kişi geldiLna h9uau9fu9ashfa0shgn0-üewa hnrqreı0ghn eqı0rvfnheoıufvhğgo0ıeqnbvioqfeıgr
Scooter'ı eliyle gösterirken ki sahne çok iyi olmuş. Abdullah abi valla yanlış anlama seni seviyorum.Çok ii ama ya.
1080P'den bir anda CS'de 4:3'e geçtiğimde böyle oluyorEn sevdiğim sahne
W I D E A B D U L L A H A B IGece gece nereden aklıma gelsiyse artık. Yapayım dedim ve yaptım.
Karşınızda "Scooter'a binen Wide Abdullah Hacıgül". Videonun sonuna dikkat!
Editi yaparken gülmekten karnımın ağrıdığı doğrudur. Video telifli olduğu için Liste Dışı yapmak zorunda kaldım. @Abdullah Hacıgül abim izin verirse Herkese açık da yaparım.
Hala izledikçe gülüyorum ya sbdfhjbfjkshbfjsdfdsj
Abi pls yanlış anlama yani sevdiğimizden .d
Video:
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz