Harika lan çok beğendim.Evet.Beğendin mi yoksa kötü mü?
Dostum bunlar çok iyi çok beğendim harika.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fotoğraf Renklendirme kazandırır mı?
Bazı siteler var serbest iş yapabileceğin o sitelere bakmanı tavsiye ederim. Kaç para eder bilmiyorum ama iyi para kazandırır. Ben Türkçe İngilizce çeviri yaparak iyi para kazanmıştım sen benden daha fazla kazanırsın.Kaç euro eder?
8 euroya satan var.Bende satıyım o zaman.Bazı siteler var serbest iş yapabileceğin o sitelere bakmanı tavsiye ederim. Kaç para eder bilmiyorum ama iyi para kazandırır. Ben Türkçe İngilizce çeviri yaparak iyi para kazanmıştım sen benden daha fazla kazanırsın.
Hocam ne desem yalan olur bu işlerden anlamadığım için.Kaç euro eder.Müşteriler alır mı?
Teşekkürler beğendiğin için.
Piyasada tutulmak istiyorsan ilk dönemlerde biraz ucuza çalışman lazım yoksa iş zor bulursun, mesela diğer iş yapanlar 10 istiyorsa sen 9 isteki alıcılar seni seçsin.8 euroya satan var.Bende satıyım o zaman.
Fiverrde satcam baktım 8 euroya satan 7 euro yapsam 7x9 eder 63 güzel paraHocam ne desem yalan olur bu işlerden anlamadığım için.
Piyasada tutulmak istiyorsan ilk dönemlerde biraz ucuza çalışman lazım yoksa iş zor bulursun, mesela diğer iş yapanlar 10 istiyorsa sen 9 isteki alıcılar seni seçsin.
Fiverrde satcam baktım 8 euroya satan 7 euro yapsam 7x9 eder 63 güzel para