Neler Yeni

Öneri fp ekipman önerisi .

NotGonna

80+ Bronze
indirimli fiyatı kalmış aklımda 2 hafta önce kebndim mouse alacağım zaman 509 tlydi neden uyarmak yerine dalga geçer misali yorum yaptın ki
bana mı diyosunuz anlamadım hocam da attıgınız ekipmanlar çok kötü aşşırı yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman sen yap bakalım 2 k ya kulaklık mouse klavye tavsiyesi sana dediğim şey mouse düşük kalvyeye yüksek fiyat verirdim diyorum anladın 500tl kulaklık 500 TL kalvye 1000 TL mouse alacağıma 1500 TL klavye kalanı ile kulaklık mouse alırdım diyorum (kendi yorumum bak al bunları demiyorum )

?
yaptım ztaen yeniden atayım

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

sonuç olarak herkes kendi yorumunu yapıyor ve konuyu açan kişi bakıp karar veriyor anlam veremedim tepkilerine tamam en iyi fp ürünlerini sen biliyorsun

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

NotGonna

80+ Bronze
sonuç olarak herkes kendi yorumunu yapıyor ve konuyu açan kişi bakıp karar veriyor anlam veremedim tepkilerine tamam en iyi fp ürünlerini sen biliyorsun
senden iyi bildigim kesin arkadaş bilgisiz belki? gördügü ürünleri alıcak ben yazmasam sizn attıgınız iğrenç şeyleri alabilirdi mesela bilen adam akıllı biri de bakmamış konuya

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
senden iyi bildigim kesin arkadaş bilgisiz belki? gördügü ürünleri alıcak ben yazmasam sizn attıgınız iğrenç şeyleri alabilirdi mesela bilen adam akıllı biri de bakmamış konuya
aynen 2 k lık öneriye 2.726 lık sistem öner devamke

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş

sana demiyorum 1300 tllik mouse diyen kişiye diyorum bu 1 klavyeyi kendim kullanıyorum glorius mouseninde kablolu modelini kullanıyorum markalar babamın malı değil beğenmediğim şeyi önermem ayrıca mouse öneri postunu 1 ay önce kendim alacağım zaman açmıştım bana önerilen g203ü arkadaşa önerdim ekipmanların kötü olduğunu düşünmüyorum geçerli bir açıklaman var mı kötülerken

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım

Hocam önerin için teşekkür ederim fakat bu klavye rgb mi rainbowmu sitede rgb yazıyor başlıkta rainbow

NotGonna

80+ Bronze
sana demiyorum 1300 tllik mouse diyen kişiye diyorum bu 1 klavyeyi kendim kullanıyorum glorius mouseninde kablolu modelini kullanıyorum markalar babamın malı değil beğenmediğim şeyi önermem ayrıca mouse öneri postunu 1 ay önce kendim alacağım zaman açmıştım bana önerilen g203ü arkadaşa önerdim ekipmanların kötü olduğunu düşünmüyorum geçerli bir açıklaman var mı kötülerken
var tabi hocam markaları çok kötü düşük bütcede olsa alınırdı kulaklık çok kötü klavye redragon varken alınmaz mouse de da2 varken alnımaz

Hocam öenrin için teşekkür ederim fakat bu klavye rgb mi rainbowmu sitede rgb yazıyor başlıkta rainbow
k552 rainbow hocam bu fiyatlarda alabiliceginiz en iyi klavye(forumda acilan konulara bakabilrisiniz) ama rainbow

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
var tabi hocam markaları çok kötü düşük bütcede olsa alınırdı kulaklık çok kötü klavye redragon varken alınmaz mouse de da2 varken alnımaz

k552 rainbow hocam bu fiyatlarda alabiliceginiz en iyi klavye(forumda acilan konulara bakabilrisiniz) ama rainbow
markalardan memnun kalmamış tek kişisin alıcı seçimini yapsın bir şey demiyorum önerdiğim ürünlerin kötü olduğunu da düşünmüyorum.

NotGonna

80+ Bronze
markalardan memnun kalmamış tek kişisin alıcı seçimini yapsın bir şey demiyorum önerdiğim ürünlerin kötü olduğunu da düşünmüyorum.
tek kişiyim? emin miyiz hocam kim gamepower jdonkey seviyor :D neyse ne diyeyim ya uğraşmıcam daha fazla sizinle bilgisiz halinizle nasıl tavsiye yapabliiyosunuz anlamıyorum

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
tek kişiyim? emin miyiz hocam kim gamepower jdonkey seviyor :D neyse ne diyeyim ya uğraşmıcam daha fazla sizinle bilgisiz halinizle nasıl tavsiye yapabliiyosunuz anlamıyorum
emin ol f p ürünleri senden daha çok sormuş soruşturmuş birisiyim kullandığım markalar diyorum bilgisiz diyorsun önerini yap geç alıcı araştırsın müşteri memnuniyetini ürünlerine bu kadar güveniyorsan alıcı senin ürünlerini alır zaten enden burayı boş boş doldurmaya sebebiyet veriyorsun ki?

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım

hocam klavye güzel bir kaç videosunu izledim kaliteli bencede ama rgb olan modeli yada bunun gibi kaliteli rgb klavye varmı bu bütçeye ?

Top Bottom