bana mı diyosunuz anlamadım hocam da attıgınız ekipmanlar çok kötü aşşırı yaniindirimli fiyatı kalmış aklımda 2 hafta önce kebndim mouse alacağım zaman 509 tlydi neden uyarmak yerine dalga geçer misali yorum yaptın ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptım ztaen yeniden atayımo zaman sen yap bakalım 2 k ya kulaklık mouse klavye tavsiyesi sana dediğim şey mouse düşük kalvyeye yüksek fiyat verirdim diyorum anladın 500tl kulaklık 500 TL kalvye 1000 TL mouse alacağıma 1500 TL klavye kalanı ile kulaklık mouse alırdım diyorum (kendi yorumum bak al bunları demiyorum )
?
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
RAZER Blackshark V2 X Usb - Kablolu Esports Kulaklık (Triforce 50Mm Sürücü, Gürültü Engelleme, 240 G Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Blackshark V2 X Usb - Kablolu Esports Kulaklık (Triforce 50Mm Sürücü, Gürültü Engelleme, 240 G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com