Öneri fp ekipman önerisi .

tamam senin 1k bütcen varken cloud2 yerine rampage kulaklık mı alıyosun bozulur diye
Başlıkta fp öneri yazdığı için düşük fiyat öneriyoruz mouse bu kadar abanmasına gerek yok onun yerine klavyeyi ve kulaklığı alması bana daha mantıklı geliyor.

Başlıkta fp öneri yazdığı için düşük fiyat öneriyoruz mouse bu kadar abanmasına gerek yok onun yerine klavyeyi ve kulaklığı alması bana daha mantıklı geliyor.
Kanka baskasinin konusuna gidip bilgisiz birine yanlış şey önerme diye açıklaayım sana fp düşük para demek degil parasını hakeden sey hani fiyat performans ya sen gidip rival 3 alirsan mesela fp olmaz ama 450 ye deathadder v2 fp
Post automatically merged:

ayrıca attıgım klavye de kaliteli kulaklık da 2k butceden bahsediyoruz 200 tl artti hatta 100 tllik mousepad attim

Kanka baskasinin konusuna gidip bilgisiz birine yanlış şey önerme diye açıklaayım sana fp düşük para demek degil parasını hakeden sey hani fiyat performans ya sen gidip rival 3 alirsan mesela fp olmaz ama 450 ye deathadder v2 fp
Biliyorum kardeşim parasını hak ettiği için yazdım kendim kullanıyorum gayet güzel dedim anlamadığım nokta şu 2 k bütçe var diye bütçenin yarısını yatırmak mı gerekiyor ?

Biliyorum kardeşim parasını hak ettiği için yazdım kendim kullanıyorum gayet güzel dedim anlamadığım nokta şu 2 k bütçe var diye bütçenin yarısını yatırmak mı gerekiyor ?
evet kanka EVET senin dedigin mantıkta kalitesiz ürün almış oluyo bi kerede alıcak kaliteliyi bütcesi yetiyosa daha da harcamaz senin yaptıgın yanlış asıl tamam indirimde alırsın da paran varken gidip ulan buna para mı vericemg idiyim 100 tllik mouse alayım demessin

1550 TL Toplam Kulaklığı Araştırıp 450 ye bi kulaklık bakarsanız 1700 tutacak

klavye kötü mouse kötü kulaklık zaten kötü

Aynen knk logitech g102 g203 falan fp ürünü değil 1500 tl ye razer deathadder v2 alsın. (öneri yapıyoruz sadece) :D

Aynen knk logitech g102 g203 falan fp ürünü değil 1500 TL ye razer deathadder v2 alsın. (öneri yapıyoruz sadece) :D

kanka forumda herkes özgür yorum yapabilir sadece yanlış yapıyosunuz düzeltiroyum üstteki arkadaşın attıgına bak g102 fp degil demedim 2k parası varken alnımaz olum niye aklına sokamıyosun şunu kimlerle konuşuyorum ben ya allahım yarabbim tamam 2k sı var hepsini harcamasın kanka 1k sını harcasın 100 tllik mouse atıyo saka gibi gamepower kulaklık ve keyboardını da at hadi

2k diye güncwellenmiş kulakolığı araştırıp daha iyisini alın

Aynen knk logitech g102 g203 falan fp ürünü değil 1500 TL ye razer deathadder v2 alsın. (öneri yapıyoruz sadece) :D

indirimli fiyatı kalmış aklımda 2 hafta önce kebndim mouse alacağım zaman 509 tlydi neden uyarmak yerine dalga geçer misali yorum yaptın ki

kanka forumda herkes özgür yorum yapabilir sadece yanlış yapıyosunuz düzeltiroyum üstteki arkadaşın attıgına bak g102 fp degil demedim 2k parası varken alnımaz olum niye aklına sokamıyosun şunu kimlerle konuşuyorum ben ya allahım yarabbim tamam 2k sı var hepsini harcamasın kanka 1k sını harcasın 100 tllik mouse atıyo saka gibi gamepower kulaklık ve keyboardını da at hadi
o zaman sen yap bakalım 2 k ya kulaklık mouse klavye tavsiyesi sana dediğim şey mouse düşük kalvyeye yüksek fiyat verirdim diyorum anladın 500tl kulaklık 500 tl kalvye 1000 tl mouse alacağıma 1500 tl klavye kalanı ile kulaklık mouse alırdım diyorum (kendi yorumum bak al bunları demiyorum )
Post automatically merged:

indirimli fiyatı kalmış aklımda 2 hafta önce kebndim mouse alacağım zaman 509 tlydi neden uyarmak yerine dalga geçer misali yorum yaptın ki
? sana yazmadım ki o yorumu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,187
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri