Öneri fp ekipman önerisi .

Exe.

80+
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
2000
Arkadaşlar yakında almayı planladığım sisteme klavye, mouse ,mouse pad ,kulaklık önerisi lazım mouse ve kulaklık kablosuz olursa çok sevinirim şimdiden önerileriniz için teşekkürler .

Mouse

Klavye

kulaklık kısmında pek bilgim yok

Mouse

Klavye

kulaklık kısmında pek bilgim yok
Teşekkür ederim hocam .

adamın 2k butcesi var 100 tllik mouse mi alsın kanka delirdiniz mi siz
kanka öyle çok pahalı bir şey almasına bence gerek yok benim önerim daha fp ürün alıp ileri de başka bir tane daha alır 2k bütçe var diye gidip 1k lık 800tl lik mouse alması bana saçma geliyor velevki 1k aldı su döküldü veya kullanıcı hatasından hasar gördü ve garanti karşılamadı bu sefer ne yapacak? benim tercihim daha çok fp ürünü tercih edip 1/2 tane almak 3 mouse 3 klavye 4 kulaklığım var hepsi de indirimde aldığım ürünler ha profesyonel oynayacağım en iyisi olması lazım diyorsa okey alsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da indirime girmiş buna da bakabilirsin.

kanka öyle çok pahalı bir şey almasına bence gerek yok benim önerim daha fp ürün alıp ileri de başka bir tane daha alır 2k bütçe var diye gidip 1k lık 800tl lik mouse alması bana saçma geliyor velevki 1k aldı su döküldü veya kullanıcı hatasından hasar gördü ve garanti karşılamadı bu sefer ne yapacak? benim tercihim daha çok fp ürünü tercih edip 1/2 tane almak 3 mouse 3 klavye 4 kulaklığım var hepsi de indirimde aldığım ürünler ha profesyonel oynayacağım en iyisi olması lazım diyorsa okey alsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da indirime girmiş buna da bakabilirsin.
:D kanka kaliteli alsa ztaen bozulmaz o nasıl kafa yapısı anlamadım senin paran varken 3060 ti yerine bozulur bu diyip 1050 ti mi alıyon

:D kanka kaliteli alsa ztaen bozulmaz o nasıl kafa yapısı anlamadım senin paran varken 3060 ti yerine bozulur bu diyip 1050 ti mi alıyon
çevre ekipmanlarından bahsediyoruz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,167
Üyeler
191,393
Son üye
ties
Geri