Teşekkür ederim hocam .Mouse
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.comLOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G203 LIGHTSYNC 8000 DPI RGB KABLOLU GAMING MOUSE-SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comGlorious Model O Wireless Beyaz Mouse Gaming Matte Kablosuz RGB Fiyatı - Trendyol
Glorious Model O Wireless Beyaz Mouse Gaming Matte Kablosuz RGB yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Klavye
GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kulaklık kısmında pek bilgim yok
adamın 2k butcesi var 100 tllik mouse mi alsın kanka delirdiniz mi sizarada indirime giriyor 150 TL falan oluyor değerlendirebilirsin ben kullanıyorum gayet güzel bir mouse
kanka öyle çok pahalı bir şey almasına bence gerek yok benim önerim daha fp ürün alıp ileri de başka bir tane daha alır 2k bütçe var diye gidip 1k lık 800tl lik mouse alması bana saçma geliyor velevki 1k aldı su döküldü veya kullanıcı hatasından hasar gördü ve garanti karşılamadı bu sefer ne yapacak? benim tercihim daha çok fp ürünü tercih edip 1/2 tane almak 3 mouse 3 klavye 4 kulaklığım var hepsi de indirimde aldığım ürünler ha profesyonel oynayacağım en iyisi olması lazım diyorsa okey alsın.adamın 2k butcesi var 100 tllik mouse mi alsın kanka delirdiniz mi siz
kanka kaliteli alsa ztaen bozulmaz o nasıl kafa yapısı anlamadım senin paran varken 3060 ti yerine bozulur bu diyip 1050 ti mi alıyonkanka öyle çok pahalı bir şey almasına bence gerek yok benim önerim daha fp ürün alıp ileri de başka bir tane daha alır 2k bütçe var diye gidip 1k lık 800tl lik mouse alması bana saçma geliyor velevki 1k aldı su döküldü veya kullanıcı hatasından hasar gördü ve garanti karşılamadı bu sefer ne yapacak? benim tercihim daha çok fp ürünü tercih edip 1/2 tane almak 3 mouse 3 klavye 4 kulaklığım var hepsi de indirimde aldığım ürünler ha profesyonel oynayacağım en iyisi olması lazım diyorsa okey alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da indirime girmiş buna da bakabilirsin.
çevre ekipmanlarından bahsediyoruz ?kanka kaliteli alsa ztaen bozulmaz o nasıl kafa yapısı anlamadım senin paran varken 3060 ti yerine bozulur bu diyip 1050 ti mi alıyon