Öneri Fp klavye ve mouse önerisi

ali1321

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
3000
Hikayeli 3a oyun oyunlar oynuyorum. Rekabetçi bir şey oynamayacağım. Gürültülü ve büyük bir şey istemiyorum ve olabildiğince ucuz olması en önemlisi. Hem mouse hem klavye alacağım. 2 si de kablosuz olmalı. Claws ın şu 2 ürününü almayı düşünüyorum. Kupon ve paralopara ile 400tl daha iner fiyatı. Sizce alınır mı yada başka öneriniz var mı?
Mouse
Klavye
Dediğim gibi rekabetçi bir amacım yok, yüksek beklentim de yok. Kullanması kolay olsun biraz da güzel gözüksün benim için tamamdır.

Hikayeli 3a oyun oyunlar oynuyorum. Rekabetçi bir şey oynamayacağım. Gürültülü ve büyük bir şey istemiyorum ve olabildiğince ucuz olması en önemlisi. Hem mouse hem klavye alacağım. 2 si de kablosuz olmalı. Claws ın şu 2 ürününü almayı düşünüyorum. Kupon ve paralopara ile 400tl daha iner fiyatı. Sizce alınır mı yada başka öneriniz var mı?
Mouse
Klavye
Dediğim gibi rekabetçi bir amacım yok, yüksek beklentim de yok. Kullanması kolay olsun biraz da güzel gözüksün benim için tamamdır.
klavye olarak bunu öneririm kuzenim kullanıyor aşırı memnun
mouse olarak da bunu önerebilirim

klavye olarak bunu öneririm kuzenim kullanıyor aşırı memnun
mouse olarak da bunu önerebilirim
4600tl yapıyor burası

4600tl yapıyor burası
hocam daha ucuz önerbilirim şöyle buda 1400TL civarında isterseniz bi bakın derim

Mouse
Klavye
Bütçeyi biraz aşıyor ama harika kombo

Bütçeyi biraz aşıyor ama harika kombo
Hocam klavye epomaker mi aula mı markası anlayamadım pek bilgim yok bu konularda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam klavye epomaker mi aula mı markası anlayamadım pek bilgim yok bu konularda
He68 modeli var birde 2200tl ona ne dersiniz

hocam daha ucuz önerbilirim şöyle buda 1400TL civarında isterseniz bi bakın derim
bu attığınız mı daha iyidir mchose g3 mü sizce hocam

mouse bilmemde klavyeyi epomaker x aula f75 al ya müthiş bir şey sadece düzenli şarj istiyor

Geri