Neler Yeni

Fp koltuk önerisi yaparmısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
efe arda girgin
oyuncu koltuğu almak istigorum ama bütçem pek yok max 7000kya çıkabilirim alabileceğim en mantıklı koltuk nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tunahan çağman
7k koltuga verilmez hocam pcyı upgradele annendende yemek takımının sandalyesini çal;)

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Toprak Yüksel
oyuncu koltuğu almak istigorum ama bütçem pek yok max 7000kya çıkabilirim alabileceğim en mantıklı koltuk nedir
Ben 2 hafta önce 7100e xdrive 15li plus almıştım hocam. Memnunum şuanlık. Hawk veya xprime kullananlar da yazsınlar kafanıza hangisi sinerse onu alınbence

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
efe arda girgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler oyuncu koltuğu almak istiyorum ofis koltuğu düşünmüyorum şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 2 hafta önce 7100e xdrive 15li plus almıştım hocam. Memnunum şuanlık. Hawk veya xprime kullananlar da yazsınlar kafanıza hangisi sinerse onu alınbence
benimde aklımda o var hocam 2 ay önce niyetlenmiştim ona 5900dü şuan çok artmış ama en mantıklı o galiba şuan

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Jiyu
Amazon'dan mı aldınız ?

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Toprak Yüksel
Amazon'dan mı aldınız ?
Ayn hocam

teşekkürler oyuncu koltuğu almak istiyorum ofis koltuğu düşünmüyorum şuan

benimde aklımda o var hocam 2 ay önce niyetlenmiştim ona 5900dü şuan çok artmış ama en mantıklı o galiba şuan
Aynısı hocam ben de 3 ay önce alamamıştım yeni pc topladığım için. Aşırı zamlandı2-3 ayda

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Jiyu
Ayn hocam

Aynısı hocam ben de 3 ay önce alamamıştım yeni pc topladığım için. Aşırı zamlandı2-3 ayda
7100 TL ydi bir kaç gün önce ama kararsız olduğumdan ve dışarıda kar olduğundan sipariş edemedim.
Amazon'un kendisi getirdiği için , iade durumunda kapıdan alıyorlarmış ama montajı söküp paketlersek.
Montajını sökmesi kolay mıdır sizce ? Koltuktan memnun musunuz ?
Sırt , boyun ağrıları olan , skolyozu olan birisi için ergonomik ve rahat olur mu acaba ?

Usual1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Toprak Yüksel
7100 TL ydi bir kaç gün önce ama kararsız olduğumdan ve dışarıda kar olduğundan sipariş edemedim.
Amazon'un kendisi getirdiği için , iade durumunda kapıdan alıyorlarmış ama montajı söküp paketlersek.
Sırt , boyun ağrıları olan , skolyozu olan birisi için ergonomik ve rahat olur mu acaba ?
Montaj sökmesi kolay, genel olarak vidalarla hocam. Sadece amortisör sökmesi bir tık zor. O da her koltukta sıkıntıymış, sıkışma oluyormuş. Pas sökücü sıkınca hemen çıktı hocam amortisör de

Bence siz yine diğer koltukları kullananlardan da görüş isteyin. İlk koltuğum olduğu için memnumum hocam . Kıyaslama yapamadğım için ekstra görüş daha iyi olacaktır

Top Bottom