Arkadaşlar fpproya telefonumu gönderdim telefonumun sadece ısı problemi vardı ve ekranı bataryası sağlamdı bana gelen raporda kasanın ekranın pilin değişmesi gerektiğini ve 27600 tl gibi bir ücret istediler ama ben telefonu ekranı çalışır halde gönderdim adamlar ekranın flexini koparıp bana geri yolladılar telefoncu ya götürüp içini açtırıp fotosunu çektim adamlar telefonun resmen flexini koparmışlar ve benden bunun için ekranıda değişmemi istiyorlar ve bataryanın şiştiğini söylüyorlar ama bataryadada herhangi bir problem yok bu durumda tüketici hakem heyetine başvurup hakkımı alabilir miyim yani telefonun çalıştığına dair kanıtları ilk kontrollerde hoparlörün cızırtılı ses verdiğini ve benim söylediğim ısıdan kaynaklı flaşın çalışmadığını ilk kontrol adımında yazmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
buda ilk kontrol raporuArkadaşlar fpproya telefonumu gönderdim telefonumun sadece ısı problemi vardı ve ekranı bataryası sağlamdı bana gelen raporda kasanın ekranın pilin değişmesi gerektiğini ve 27600 tl gibi bir ücret istediler ama ben telefonu ekranı çalışır halde gönderdim adamlar ekranın flexini koparıp bana geri yolladılar telefoncu ya götürüp içini açtırıp fotosunu çektim adamlar telefonun resmen flexini koparmışlar ve benden bunun için ekranıda değişmemi istiyorlar ve bataryanın şiştiğini söylüyorlar ama bataryadada herhangi bir problem yok bu durumda tüketici hakem heyetine başvurup hakkımı alabilir miyim yani telefonun çalıştığına dair kanıtları ilk kontrollerde hoparlörün cızırtılı ses verdiğini ve benim söylediğim ısıdan kaynaklı flaşın çalışmadığını ilk kontrol adımında yazmışlar