online oyunlardan bahsediyorsunuz galiba onlardada nvidia refleks vardı galiba
Evet ama bazen işe yaramıyor. Hissediyorsun geçikme hissinin. Bu teknolojinjn doğası gereği oluyor. Bazı şeyler önlese bile bazıları önlemiyor
online oyunlardan bahsediyorsunuz galiba onlardada nvidia refleks vardı galiba
online oynamadığım için sorun yokEvet ama bazen işe yaramıyor. Hissediyorsun geçikme hissinin. Bu teknolojinjn doğası gereği oluyor. Bazı şeyler önlese bile bazıları önlemiyor
online oynamadığım için sorun yok
kanka tabi ki aç dlss açmayacaksan o ekran kartını almanın ne anlamı vartlouda en yüksekte 60-70 fps alıyorum ve bazı yerlerde dlss in görüntüyü güzelleştirdiğini gördüm ve emin olmak için burda bilgili insanlara sormak istiyorum , dlss açmamı önerir misiniz ? 60+ fps almama rağmen
4070 ile 2k da rtx falan açık dlss açık 60-70 fpsİlla Online değil Cyperpunk gibi oyunlarda da yapabiliyor. Ama düşük FPS alırsan olur.
4070 ile 2k da rtx falan açık dlss açık 60-70 fps
anladım teşekkür ediyorum hayırlı geceler diliyorum.Olacağını sanmam. Zaten hissediyorsun olduğu zaman. Bu teknolojinin getirdiği bir şey. Olada bilir olmayada bilir. Değişiyor.
Yanlış bilgi vermiş, DLSS 2 de gecikme artmaz aksine azalır çözünürlük arkaplanda düştüğü için kendin test edebilirsin. Native görüntüde daha fazla gecikme oluyor.anladım teşekkür ediyorum hayırlı geceler diliyorum.
teşekkür ederimYanlış bilgi vermiş, DLSS 2 de gecikme artmaz aksine azalır çözünürlük arkaplanda düştüğü için kendin test edebilirsin. Native görüntüde daha fazla gecikme oluyor.
Fakat arkadaşın demek istediği DLSS 3 için geçerli FG devreye girince gecikme artıyor Reflex ile toparlanmaya çalışılıyor. DLSS 3 şuanda en kötü CP 2077 de calışıyor diğer oyunlarda çok daha stabil bizzat test ettiğim için diyorum. CP 2077 hala bozuk bir oyun.
Monitörün nedir.tlouda en yüksekte 60-70 fps alıyorum ve bazı yerlerde dlss in görüntüyü güzelleştirdiğini gördüm ve emin olmak için burda bilgili insanlara sormak istiyorum , dlss açmamı önerir misiniz ? 60+ fps almama rağmen