Öyle bi program olsaydı sistem toplamazdikmerhaba fps arttırıcı program önerir misiniz??
@strive_for_greatness @-RutHleSs-ha şöyle gülün diye zaten
yavrum sen ders çalış buralarda oyalanma
Yavrum? Komiksin sen ha! Ya da öyle olduğunu zanneden küçük bir bebe!yavrum sen ders çalış buralarda oyalanma
Usta kızma. Sen kızıyorsun diye ben de kızıyorumYavrum? Komiksin sen ha! Ya da öyle olduğunu zanneden küçük bir bebe!
Başka bir şey yazardım ama uzaklaştırma alma ihtimali vardı. Boş insanlar yüzünden ceza almak mı ? Kalsın ben almiyim.Usta kızma. Sen kızıyorsun diye ben de kızıyorum
klavye artisliği yapma çılgın genç akıllı dur .Başka bir şey yazardım ama uzaklaştırma alma ihtimali vardı. Boş insanlar yüzünden ceza almak mı ? Kalsın ben almiyim.
Durmazsam?klavye artisliği yapma çılgın genç akıllı dur .
muhtemelen lise 3-4 bir artistsin ama sanal alemde sdasasadsaBaşka bir şey yazardım ama uzaklaştırma alma ihtimali vardı. Boş insanlar yüzünden ceza almak mı ? Kalsın ben almiyim.
Sen benden daha mı büyüksün yani?muhtemelen lise 3-4 bir artistsin ama sanal alemde sdasasadsa
neyse uzatmayalım yaş önemli değil ama herkese böyle artistlik yaparsan bir gün biri gelir façanı indirir.Sen benden daha mı büyüksün yani?
Kimse façamı indiremez ama ben insanın yaşını davranışlarına göre yorumlarım. Yazdıkların kardeşim gibi. 10 yaşındaki aklın var .neyse uzatmayalım yaş önemli değil ama herkese böyle artistlik yaparsan bir gün biri gelir façanı indirir.