Formander
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 208
- İsim
- Formander
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam güç seçeneklerinde nihai performans yok yüksek performans var o seçili boost nasıl yapıcam bide o.c anlamınamı geliyo anakartımda malesef oc desteği yokHocam bende de sizin işlemciden var. Şöyle ki işlemcinin hızını otomatik belirliyor. Sadece 3.6Ghz de çalıştırmıyor. Bunu gerektiği yerde 4.6Ghz kadar çıkarıyor. Bi de güç planından nihai performans veya yüksek performans seçin. Muhtemelen açıktır bunlar ama yine de kontrol etmekte fayda olabilir. Bu arada ben sistem geri yükleme noktası oluşturup driverlar, ayarlar falan baya bi kurcalamıştım. Sil yükle falan sizde bunu oluşturup kurcalama yapabilirsiniz. Tabi OC için rastgele şeyler yapmayın zaten ona pek gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim monitörümde bence sorun var birde internet hızı oyun akıcılığına etki eder mi? hocam?Bu sorun için ve benim belirttiğim sorun için kesin çözüm bulmanız inanılmaz derecede zor hocam. Denemediğim şey kalmadı neredeyse. İlk fırsatta ekran kartını değiştiricem ben. Tabii akıcılık meselesi bendeki sorundan farklı. Sizde bi çakışma, virüs veya driver sebep olabilir. Bir sürü seçenek var hocam. Denemek lazım..