oyunların grafiklerini fullemeyi deneyinbütün oyunlar
Tus atamamissiniz. Begin recording kismina ve end recording kismina birer tuş atayin. Ayni tus olmasin, oyuna girin o tusa basin oyle bakalim bir de.
Hocam benmi göremiyorum açıkmı yoksa bi bakarmısınız açıkmıTus atamamissiniz. Begin recording kismina ve end recording kismina birer tuş atayin. Ayni tus olmasin, oyuna girin o tusa basin oyle bakalim bir de.
Aha açtım hocam bunlar dimiTus atamamissiniz. Begin recording kismina ve end recording kismina birer tuş atayin. Ayni tus olmasin, oyuna girin o tusa basin oyle bakalim bir de.
Evet. Biraz oynayın 0 da kalıyorsa benchmark dosyanızı bir inceleyin. Düşüşler vs. orada yazar.Hocam benmi göremiyorum açıkmı yoksa bi bakarmısınız açıkmı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aha açtım hocam bunlar dimi
Alıntıyı görüntüle
hocam 1 el attım 0 daydı hep benchmarkan göster şeyine basıyom not defteri açılıyo ama bişe yazmıyoYok görünmüyor hocam ama 87 derece işlemci için biraz fazla gibi. W değerlerini takip edin sıcaklığı sabit tutmak için düşüyor olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Biraz oynayın 0 da kalıyorsa benchmark dosyanızı bir inceleyin. Düşüşler vs. orada yazar.
hocam birde frame time yüksek olması neyle alakalı nasıl düşürülür buTuhaf öyle olması. Bilemiyorum hocam kusura bakmayın, belki yukarıdaki ayarlarla düzelir. Ya da fan modunu turboya alarak.
Çok tuhaf bir şey hocam ya nasıl oluyor bu arkadaşınız sizin pc nizde oynadımıAynı sorun bende de var arkadaşımla sistemlerimiz aynı nerdeyse bende 5600 onda 5600x var onun dışında ki tüm parçalar eşdeğer onun 200hz monitörü benim 280hz monitörümden daha akıcı
Monitör ile alakalı olabilirmi? Konu sahibi ile aynı monitörü kullanıyorum aynı problem var çünkü bendedeAynı sorun bende de var arkadaşımla sistemlerimiz aynı nerdeyse bende 5600 onda 5600x var onun dışında ki tüm parçalar eşdeğer onun 200hz monitörü benim 280hz monitörümden daha akıcı