n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,212
- İsim
- Necati
Aynı sistemi aynı anda almıştık , banada böyle geliyor çok akıcı değil gibi ama psikolojik olduğunu düşünmüştüm değilmiş , arkadaşlarım klip vs atıyor onlarda baya akıcı 165 hz onlarda ama bende oyun aynı değil , benim işlemci çok ısınmıyor kasa hava akışı daha iyi olduğu için valoda max 65 gördüm , diğer oyunlarda ise en ağır yükte max 75 görüyorum , işlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.144 Hz monitör kullanıyorum ekran kartım 3060 Ti R5 5600X FPS çok iyi ama sanki bir sıkıntı var gibi akıcı değil gibi G-Sync de açtım V-Sync her şeyi yaptım, olmadı. Benim arkadaşta 1660 Super ve R5 3600X var FPS benimkinden çok az ama daha akıcı. Acaba onun interneti 1000 Mbps benimki 32 ekipmanları da çok iyi superlight ve Logitech G512 var ya da her 144 Hz monitör aynı olmuyor mu? Onunki daha mı iyi? HP X24C var onda benimki Rampage 421 flower. Onun ekranı kavisli acaba onlar daha mı iyi hdmı kablosu ilede denedim olmadı nasıl çözücem
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600x e sıvı soğutucu abartı olur , perfan 120h alabilir.Fena soğutucu değil hocam. Arkadaşım SE-224 XT olanı kullanıyor. Stok fana göre farkı var. Bütçe varsa güzel bi sıvı soğutucu da alabilirsiniz. Boost durumunda her türlü iş görür diye düşünüyorum. Youtuba dan testleri vardır.