Neler Yeni

Fps çok iyi ama oyunlar akıcı değil

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
144 Hz monitör kullanıyorum ekran kartım 3060 Ti R5 5600X FPS çok iyi ama sanki bir sıkıntı var gibi akıcı değil gibi G-Sync de açtım V-Sync her şeyi yaptım, olmadı. Benim arkadaşta 1660 Super ve R5 3600X var FPS benimkinden çok az ama daha akıcı. Acaba onun interneti 1000 Mbps benimki 32 ekipmanları da çok iyi superlight ve Logitech G512 var ya da her 144 Hz monitör aynı olmuyor mu? Onunki daha mı iyi? HP X24C var onda benimki Rampage 421 flower. Onun ekranı kavisli acaba onlar daha mı iyi hdmı kablosu ilede denedim olmadı nasıl çözücem
Aynı sistemi aynı anda almıştık , banada böyle geliyor çok akıcı değil gibi ama psikolojik olduğunu düşünmüştüm değilmiş , arkadaşlarım klip vs atıyor onlarda baya akıcı 165 hz onlarda ama bende oyun aynı değil , benim işlemci çok ısınmıyor kasa hava akışı daha iyi olduğu için valoda max 65 gördüm , diğer oyunlarda ise en ağır yükte max 75 görüyorum , işlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fena soğutucu değil hocam. Arkadaşım SE-224 XT olanı kullanıyor. Stok fana göre farkı var. Bütçe varsa güzel bi sıvı soğutucu da alabilirsiniz. Boost durumunda her türlü iş görür diye düşünüyorum. Youtuba dan testleri vardır.
5600x e sıvı soğutucu abartı olur , perfan 120h alabilir.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Aynı sistemi aynı anda almıştık , banada böyle geliyor çok akıcı değil gibi ama psikolojik olduğunu düşünmüştüm değilmiş , arkadaşlarım klip vs atıyor onlarda baya akıcı 165 hz onlarda ama bende oyun aynı değil , benim işlemci çok ısınmıyor kasa hava akışı daha iyi olduğu için valoda max 65 gördüm , diğer oyunlarda ise en ağır yükte max 75 görüyorum , işlemci ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Hocam benimde arkadaşımda çok akıcı bilgisayarıda benimkinden kötü nasıl oluyor bu

Hasan344

80+ Gold
hayır hocam sace işlemcim 90-80 derceelrde hep ama onunkide 90 derecelerde öyle dedi darboğaz zannetsem ekran kartı kullanımı 30-40 derecelerde ama Ryzen 5 5600X ile RTX 3060 TI darboğaz yapmaz diyolar herhalde oyun güçlü olmadığı içindir

Ekran kartında hocam anakarta takınca görüntü gelmiyor
İşlemcinin sıcaklıkları çok yüksek bu arada stok fanmi kullanıyorsun?

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan

İleride OC yapmak ister veya işlemci değişikliğine giderse diye söyledim sadece. Daha uzun ömürlü bir şey isteyebilir. Blokları aynı ama ID-Cooling in fanı daha iyi diye biliyorum. İkiside çin firması herhalde ama ID-Cooling tercih ederdim.

Hasan344

80+ Gold

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
İşlemci fazla sıcaklıktan dolayı frekans kısıyor olabilir. UV yaparak bir miktar azaltabilir yada kule tipi fan alarak sıcaklık meselesini direkt çözebilirsin. Tabi sorun sıcaklıktan dolayı ise.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
İşlemci fazla sıcaklıktan dolayı frekans kısıyor olabilir. UV yaparak bir miktar azaltabilir yada kule tipi fan alarak sıcaklık meselesini direkt çözebilirsin. Tabi sorun sıcaklıktan dolayı ise.
hocam sizce neyden dolayıdır sıcaklıktan değilse monitördemi sıkıntı vardır

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Fatih
MSI Afterburner'dan %1 Low ve %0.1 Low FPS değerlerini paylaşabilir misin? Hatta bütün verileri. Mümkünse yarım saat kadar oynadıktan sonra.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
MSI Afterburner'dan %1 Low ve %0.1 Low FPS değerlerini paylaşabilir misin? Hatta bütün verileri. Mümkünse yarım saat kadar oynadıktan sonra.
hocam %1 ile %0.1 i açıyorum ama gözükmüyor niyeyse

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
hocam sizce neyden dolayıdır sıcaklıktan değilse monitördemi sıkıntı vardır
Monitörden olduğunu düşünmüyorum oynadığın bir oyunda gir işlemci frekansını takip et.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Monitörden olduğunu düşünmüyorum oynadığın bir oyunda gir işlemci frekansını takip et.
hocam msı afterburnerden hangisini açıyım ingilzicesi nedir

1675092722096.png

1675092849704.png
hocam nevar ne yok açtım nasıl değerler her şey normalmi

Son düzenleme:
Top Bottom