Evet masaüstünde bile aynı akıcılık yok oyunlarla alakalı değil bu durumÇok tuhaf bir şey hocam ya nasıl oluyor bu arkadaşınız sizin pc nizde oynadımı
Evet masaüstünde bile aynı akıcılık yok oyunlarla alakalı değil bu durumÇok tuhaf bir şey hocam ya nasıl oluyor bu arkadaşınız sizin pc nizde oynadımı
VG249Q1ASizin monitör ne hocam
Bilmiyorum kullandığım moniitör VG258QM arkadaşım da ise Excalibur 200hz var ve iki sistem arasında masaüstünde ki akıcılık bile çok fark ettiriyorMonitör ile alakalı olabilirmi? Konu sahibi ile aynı monitörü kullanıyorum aynı problem var çünkü bendede
hocam işlemci sıcaklığınız nedir bu arada internet hızınız kaç arkadaşınızınki kaç internette edebiliyor akıcılığaBilmiyorum kullandığım moniitör VG258QM arkadaşım da ise Excalibur 200hz var ve iki sistem arasında masaüstünde ki akıcılık bile çok fark ettiriyor
İşlemci sıcaklığı maks 55 60 internet hızım ise 50 download 8 uploadhocam işlemci sıcaklığınız nedir bu arada internet hızınız kaç arkadaşınızınki kaç internette edebiliyor akıcılığa
ayarlardan bakabilirsin 60 hz de kullanıyor olabilirsin ayarlar-sistem-ekran-gelişmiş görüntü ayarları144 Hz monitör kullanıyorum ekran kartım 3060 Ti R5 5600X FPS çok iyi ama sanki bir sıkıntı var gibi akıcı değil gibi G-Sync de açtım V-Sync her şeyi yaptım, olmadı. Benim arkadaşta 1660 Super ve R5 3600X var FPS benimkinden çok az ama daha akıcı. Acaba onun interneti 1000 Mbps benimki 32 ekipmanları da çok iyi superlight ve Logitech G512 var ya da her 144 Hz monitör aynı olmuyor mu? Onunki daha mı iyi? HP X24C var onda benimki Rampage 421 flower. Onun ekranı kavisli acaba onlar daha mı iyi hdmı kablosu ilede denedim olmadı nasıl çözücem
Arkadaşınızın internet hızı nedir?İşlemci sıcaklığı maks 55 60 internet hızım ise 50 download 8 upload
144 de hocam neyden kaynaklanıyor bilemedimayarlardan bakabilirsin 60 hz de kullanıyor olabilirsin ayarlar-sistem-ekran-gelişmiş görüntü ayarları
ikimizin de internet hızı aynı akıcılık masaüstünde bile fark ediliyorArkadaşınızın internet hızı nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
144 de hocam neyden kaynaklanıyor bilemedim
Sorun elektrik tesisatı ile alakalı, çözüldü. Teşekkür ederim yardımın için280 Hz de gerçekten kullandığına eminmisin görsel atabilirmisin
Nasıl yani bende biliyordumda onu elektirik tesisatımı sorunun çözdülmüü elektirikcimi çağırdın?Sorun elektrik tesisatı ile alakalı, çözüldü. Teşekkür ederim yardımın için
Nasıl yani bende biliyordumda onu elektirik tesisatımı sorunun çözdülmüü elektirikcimi çağırdın?