Sistem ssd de ama oyunlar hdd de kurulu sanırsam. En az 500 gb ssd yada m2 alıp sistemi ve oyunları buraya kurmalısin. Hdd artık arşiv için kullanılmalı. 1 tb sata 3 ssd almanı tavsiye ederim. Bana kalacak olursa ram ve işlemci hariç komple uprage yapmalısın120 GB SSD 1 TB HDD
zaten yeni aldım ram işlemci ve ekran kartınıSistem ssd de ama oyunlar hdd de kurulu sanırsam. En az 500 gb ssd yada m2 alıp sistemi ve oyunları buraya kurmalısin. Hdd artık arşiv için kullanılmalı. 1 tb sata 3 ssd almanı tavsiye ederim. Bana kalacak olursa ram ve işlemci hariç komple uprage yapmalısın
abi hikaye tarz ı da oynadım yine aynı nerdeyseKardeşim yanılmıyorsam online oyunları oynuyorsun. İnternet den kaynaklı sıkıntılar olabilir. İnternetin de arada birkaç saniyelik kesintiler oluyorsa oyun drop yer
onları seçtim ama ekran da gözükmüyor bir türlü açamadım%1 %0.1 fps değerlerini ve framerateyi paylaşın. Msi afterburnerda cpu 1 değil normal cpu yu seçin o sekilde tekrar görüntü atin.
Benchmark kısmına gel msi afterdan, başlatma ve bitirme kısayollarını yaz. Oyunda bu tuşlara bastığında görünür olmalı.abi hikaye tarz ı da oynadım yine aynı nerdeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
onları seçtim ama ekran da gözükmüyor bir türlü açamadım
Freesync vsync falan açıksa kapat öyle bi dene
Benchmark kısmına gel msi afterdan, başlatma ve bitirme kısayollarını yaz. Oyunda bu tuşlara bastığında görünür olmalı.
Çözüm: MSI Afterburner ortalama FPS,%1 ve %0.1 FPS göstermiyor
Öncelikle MSI Afterburner'dan ayarları açın izlemeye gelin gözükmesini istediklerinizi ods de göster e basın ✓ işareti açık olmayanlarda ✓ işaretine basarak açın sonra ben tek FPS ile ortala FPS'nin gözükmesini istiyorum o yüzden tek onları açtım. İkisi de ayrı satırlarda gözüksün diye...www.technopat.net
%1 %0.1 fps değerlerini ve framerateyi paylaşın. Msi afterburnerda cpu 1 değil normal cpu yu seçin o sekilde tekrar görüntü atin.
ortalama fps 40 diyor abi%1 %0.1 fps değerlerini ve framerateyi paylaşın. Msi afterburnerda cpu 1 değil normal cpu yu seçin o sekilde tekrar görüntü atin.,
tam olarak böyle%1 %0.1 fps değerlerini ve framerateyi paylaşın. Msi afterburnerda cpu 1 değil normal cpu yu seçin o sekilde tekrar görüntü atin.
oyunlarım hdd de ve yarısı boş nerdeyseDostum SSD kapasitesi az gibi sanki doluluk oranin nasıl? Daha önce ben de sıkıntı yaşamıştım kapasite doluya yakın kırmızı olduğunda drop oluyor
Ortalama 38 olmasi çok garip , bir sıkıntı var sanki. 131 de takılan değerin ortalaması 38 olmaz. Tüm oyunlarda ayni sorun varsa sürücü güncelleyin. Sürücü güncel ise temiz format atmanızı tavsiye ederim sorun ne zaman başladı. Yeni mi aldiniz sistemi ?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ortalama fps 40 diyor abi
Alıntıyı görüntüle
tam olarak böyle
Alıntıyı görüntüle
işlemci ve ram aldım 0 olarak yeni ekran kartını 2.el aldım dün format attım sürücüler de güncelOrtalama 38 olmasi çok garip , bir sıkıntı var sanki. 131 de takılan değerin ortalaması 38 olmaz. Tüm oyunlarda ayni sorun varsa sürücü güncelleyin. Sürücü güncel ise temiz format atmanızı tavsiye ederim sorun ne zaman başladı. Yeni mi aldiniz sistemi ?