Hocam yanlış hatırlamıyorsam afterburner de hata vardı belki değerlerin normaldir öyle gözüküyor olabilir. Oyunda sorun yaşıyor musun kasma drop gibiMERHABA ARKADAŞLAR %1 %0.1 FPS NİYE BÖYLE GENELLİKLE ALT TAB VEYA SİLAH ALMA MENÜSÜNE GİRİNCE BÖYLE OLUYOR VE DÜZELMİYOR VE DİĞER DEĞERLER NASIL
oyunda fps düşük ama yok öyle bir sorunHocam yanlış hatırlamıyorsam afterburner de hata vardı belki değerlerin normaldir öyle gözüküyor olabilir. Oyunda sorun yaşıyor musun kasma drop gibi
O zaman dediğim gibi yanlış gösteriyor olabilir başka bir oyun varsa pc de bir de o oyunda dener misinoyunda fps düşük ama yok öyle bir sorun
Kasma donma yoksa sıkıntı yok yanlışta gosteriyor olabilir.MERHABA ARKADAŞLAR %1 %0.1 FPS NİYE BÖYLE GENELLİKLE ALT TAB VEYA SİLAH ALMA MENÜSÜNE GİRİNCE BÖYLE OLUYOR VE DÜZELMİYOR VE DİĞER DEĞERLER NASIL
Acaba psu kaynaklı olabilirmiO zaman dediğim gibi yanlış gösteriyor olabilir başka bir oyun varsa pc de bir de o oyunda dener misin
SanmıyorumAcaba psu kaynaklı olabilirmi
Kral o sorun afterburnerdNmış fps çok dalgalı sadece işlemciyede under volt yaptım 50 derece valoda ekran kartı markam ortalama onun sıcaklık 52 ama fps dalgalı sadeceSanmıyorum
Format at düzelir aynı sorunu yaşadımMERHABA ARKADAŞLAR %1 %0.1 FPS NİYE BÖYLE GENELLİKLE ALT TAB VEYA SİLAH ALMA MENÜSÜNE GİRİNCE BÖYLE OLUYOR VE DÜZELMİYOR VE DİĞER DEĞERLER NASIL
DüzelmediFormat at düzelir aynı sorunu yaşadım