Fps değerlerim normal mi CS2?

hayır 4:3 1280x960 orta ayarlarda oynuyorum ekran kartımda rx6600
bendemi sorun var acaba valodada düşükte 150-300 küsür ama 300 üzeri görmedim ortalama olarak.

Nvidia da panelin neresinde bu bahsettiğiniz ayarlar hocam
nvidia kullanmadığım için bilmiyorum hocam ama galiba afmfye denk olan ayar nvidia dlls olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendemi sorun var acaba valodada düşükte 150-300 küsür ama 300 üzeri görmedim ortalama olarak.
afmf açık mı? amd ayarlarıda çok etkiliyor fpsi büyük ihtimal ordaki yaptığınız ayarlar yüzündendir hocam. çok anlamıyorsanız örnek olarak pcye geçince kendi amd ayarlarımı atabilirim

nvidia kullanmadığım için bilmiyorum hocam ama galiba afmfye denk olan ayar nvidia dlls olabilir

afmf açık mı? amd ayarlarıda çok etkiliyor fpsi büyük ihtimal ordaki yaptığınız ayarlar yüzündendir hocam. çok anlamıyorsanız örnek olarak pcye geçince kendi amd ayarlarımı atabilirim
atarsanız iyi olur hocam. bi denerim. anlarım pc den az çok ama ayar falan çok karıştırmam.

Smooth motion.

Nvdia uygulamasına gir, yanlış değilsem control paneli ve app bağlı, bir ayar diğerinde de değişiyor. Eskiden experience, şimdi Nvidia App olarak geçiyor, oradan genel ayarlardan smooth motion,ç ve max performans'a al. Paneli de kontrol et değişmiş mi diye.

atarsanız iyi olur hocam. bi denerim. anlarım pc den az çok ama ayar falan çok karıştırmam.
1766596971278.webp

1766596983295.webp

Merhaba,

Yeni bir bilgisayar aldım bugün ve CS2 de 380 FPS veriyor. Bu değerler normal mi? Ve 6000mhz olması gereken ram 5.2 degerindeydi. 6000e çektim fakat açılmadı PC bu sefer. Sonra bios pili çıkarttım taktım 4.6 dan devam etti. Ne yapmam lazım? Eklemeden devam mi etmeliyim. Windows ayarlarım güncel. Aşağıda PC donanimlarim mevcut
CS2 ayarlarım
4:3 1280x960
Diğer ayarlarım da yüksek değil.
İnsanlar gördüğüm kadarıyla 600 FPS alıyor ve yapay zekaya sorduğumda da bu civarda olması gerektiğini söylüyor.

Yardım eder misiniz, teşekkürler
Ayni anakart bende de var 6000 MHz Expo yap F10 ile resleyince 1-2dk beklemen lazım anakart sistemi tekrardan okuyor ondan geç açılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,409
Üyeler
186,737
Son üye
muhammet0202
Geri