Csgoher bir oyuna bütçem 50-100tl ücretli ücretsiz olsun fark etmez FPS tarzı olmazsa sevinirim
sağol kanka
Saka ne tur oyunlar seviyorsun cunku onericek milyonlarla oyun vather bir oyuna bütçem 50-100tl ücretli ücretsiz olsun fark etmez FPS tarzı olmazsa sevinirim
FPS olmasın doktor
bro FPS, spor, battle royal gibi oyunlar olmasın yeter sevdiğim tarzlar korku arıyorum mesela korku önerebilir misin arkadaşlarla oynanacakSaka ne tur oyunlar seviyorsun cunku onericek milyonlarla oyun vat
Saka yawFPS olmasın doktor
Left 4 dead 2 al oyna arkadas felanbro FPS, spor, battle royal gibi oyunlar olmasın yeter sevdiğim tarzlar korku arıyorum mesela korku önerebilir misin arkadaşlarla oynanacak
Hoi 4her bir oyuna bütçem 50-100tl ücretli ücretsiz olsun fark etmez FPS tarzı olmazsa sevinirim
İyi güldürdün hocam sağolasınSaka yaw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Left 4 dead 2 al oyna arkadas felan
FPS olmayan arkadaşlarla oynanacak korku oyunu istiyorsan Dead By Daylight oynayabilirsiniz. Onun dışında tps çok az korku oyunu var. Fps var genellikle.bro FPS, spor, battle royal gibi oyunlar olmasın yeter sevdiğim tarzlar korku arıyorum mesela korku önerebilir misin arkadaşlarla oynanacak
Devourbro FPS, spor, battle royal gibi oyunlar olmasın yeter sevdiğim tarzlar korku arıyorum mesela korku önerebilir misin arkadaşlarla oynanacak
13th Friday,her bir oyuna bütçem 50-100tl ücretli ücretsiz olsun fark etmez FPS tarzı olmazsa sevinirim