Merhaba arkadaşlar ben garip bir sorun yaşıyorum laptobum donanımımın iyi olmasına rağmen Cs go da ve Fortnite da ani FPS drobu yaşıyorum oyunlar bi kaç saniyeliğine donuyor nasıl çözebilirim ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Çok ısınıyor mu ?Merhaba arkadaşlar ben garip bir sorun yaşıyorum laptobum donanımımın iyi olmasına rağmen Cs go da ve Fortnite da ani FPS drobu yaşıyorum oyunlar bi kaç saniyeliğine donuyor nasıl çözebilirim ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
hayırÇok ısınıyor mu ?
hdd de arda bir takılmalar oluyor ama yazarken okurken değilSSD HDD testi yap diğer parçaları şu anlık sorunsuz sayıyorum bir bakalım belki ssden vs. dolaylıdır HD TUNE, AS SSD,CrystalDiskInfo 8.4.0
bu testleri yap bakalım nadir de olsa ssd veya HDD yüzünden de drop olabiliyor
hdd de arda bir takılmalar oluyor ama yazarken okurken değilSSD HDD testi yap diğer parçaları şu anlık sorunsuz sayıyorum bir bakalım belki ssden vs. dolaylıdır HD TUNE, AS SSD,CrystalDiskInfo 8.4.0
bu testleri yap bakalım nadir de olsa ssd veya HDD yüzünden de drop olabiliyor
Benim eski laptop ta ısınıyordu takılma oluyordu o yüzden sordum inşallah çözersin kısa zamandahayır
teşekkürlerBenim eski laptop ta ısınıyordu takılma oluyordu o yüzden sordum inşallah çözersin kısa zamanda