Doğru hocam8 gb RAM olmamış
Bazen güncelleme gelince ayarlar yükseğe çıkıyor onları düşürmeyi dene.İ5 10. Nesil işlemci 8 GB RAM li bilgisayarım var csgo dan fps m 80 90 dan 20 lere düşüyor 20 lerden 80 90 a çıkıyor FPS dengesizliği var yardımcı olabilecek var mı?
8gb ram 1600 af ile 200 fps alıyorum rekabetçi inferno ve dust 2 de bu sistemin fps düşmesi 8 gb ram mi yani?8 gb RAM olmamış
Öyle bir şey diyemeyiz hocam. Diğer donanımları da yazar mısınız?8gb RAM 1600 af ile 200 fps alıyorum rekabetçi inferno ve dust 2 de bu sistemin fps düşmesi 8 gb RAM mi yani?
Driverleride kontrol edin.8gb RAM 1600 af ile 200 fps alıyorum rekabetçi inferno ve dust 2 de bu sistemin fps düşmesi 8 gb RAM mi yani?
Droplar RAM kaynaklı oluyor bira tane daha alın.İ5 10. Nesil işlemci 8 GB RAM li bilgisayarım var csgo dan fps m 80 90 dan 20 lere düşüyor 20 lerden 80 90 a çıkıyor FPS dengesizliği var yardımcı olabilecek var mı?
2gb Mx130 (ekran kartı düşük biliyorum) 8gb ddr4 i5 10210 , 250 GB SSD 1tb hard. Ram 2666 mhzDiğer donanımlarınızı yazar mısınız hocam ? SSD den de olabilir bazen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru hocam
Bu arkadaşda haklı RAM kaynaklı olmayadabilir ama genellikle RAM kaynaklıdır.Öyle bir şey diyemeyiz hocam. Diğer donanımları da yazar mısınız?
Driverleride kontrol edin.
SSD den dolayı da olabilir diye düşünüyorum hocam. Bence 8 GB şuanlık CS go için hala yeterliDroplar RAM kaynaklı oluyor bira tane daha alın.
hocam ben sorun sahibi olan kişi değilim yalnış kişiye yazdın ben kendi sistemimle 8gb ram ile aldığım fps i diyorum sen 8 gb ram mı sıkıntı diyorsun diyorumÖyle bir şey diyemeyiz hocam. Diğer donanımları da yazar mısınız?
Driverleride kontrol edin.
FPS dropları bellek yetersizliğinden kaynaklanıyor genelde 8gb ram hem arkada telekomünikasyon uygulamaları açıp hem de oyun oynamaya uygun değil hele ki ryzen işlemcilerde8gb RAM 1600 af ile 200 fps alıyorum rekabetçi inferno ve dust 2 de bu sistemin fps düşmesi 8 gb RAM mi yani?