fps düşük rx 580 pulse ve ryzen5 1600 af

kushinn

80+
Reaksiyon skoru
0
rx 580 pulse
ryzen5 1600 AF
8gb ddr4 3000mhz ram
b450m-s2h anakart
ama düşük fps alıyorum valorantta 100 140 arası takılıyor, ekran kartı, anakart güncellemesini yaptım ram mhzini 3000e çektim ama yine aynı fps neden olabilir
@Abdullah Hacıgül

Direk Abdullah abiyi etiketlemeye ne gerek var? Zaten yoğun ve bu forumdakiler sana yardımcı olabilecek bilgiye sahip. Şu posta etiketleme olayı tüm hevesimi kaçırıyor.

RAM Frekansını manuel olarak çekmeyin XMP'yi açın.
MSI Afterburner'ın içindeki RivaTuner ile ekran kartınız ve işlemcinizin kullanım değerlerini, sıcaklıklarını kontrol edin.

rx 580 pulse
ryzen5 1600 AF
8gb ddr4 3000mhz ram
b450m-s2h anakart
ama düşük fps alıyorum valorantta 100 140 arası takılıyor, ekran kartı, anakart güncellemesini yaptım ram mhzini 3000e çektim ama yine aynı fps neden olabilir
@Abdullah Hacıgül
YA YETER ŞU ADAMI ACİL BİRŞEY OLMADIKÇA ETİKETLEMEYİN!!

Diğer oyunlardaki değerleri paylaşır mısın?

Diğer oyunlardaki değerleri paylaşır mısın?
dying light 88 fps ortalama gta 5 60 80 arası lolde 90ı gördüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YA YETER ŞU ADAMI ACİL BİRŞEY OLMADIKÇA ETİKETLEMEYİN!!
adam kendisi videosunda demedi mi sorununuza çözüm bulamazsanız beni etiketleyin diye 1 2 aydır çözüm bulamıyorum ayrıca forumda çok aktif değilim daha önce 1 kere kullandım niye bağırıyosun ?

Direk Abdullah abiyi etiketlemeye ne gerek var? Zaten yoğun ve bu forumdakiler sana yardımcı olabilecek bilgiye sahip. Şu posta etiketleme olayı tüm hevesimi kaçırıyor.

RAM Frekansını manuel olarak çekmeyin XMP'yi açın.
MSI Afterburner'ın içindeki RivaTuner ile ekran kartınız ve işlemcinizin kullanım değerlerini, sıcaklıklarını kontrol edin.
yapınca fps daha çok düştü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yapınca fps daha çok düştü

rx 580 pulse
ryzen5 1600 AF
8gb ddr4 3000mhz ram
b450m-s2h anakart
@Abdullah Hacıgül
Valorantta aldığın değerler normal dostum. Ne almayı bekliyordun?

donanım arşivinin yeni attığı videodaki ekran kartı benimkinden katca düşük işlemcim de daha güçlü ama aynı fpsi almamız normal mi sence
Hangisi.
Kullanımlar neler?Pcde virüs varsa bu işlemciyi zorlar ve darboğaz olur.Ve fps füşer.

Geri