Neler Yeni

fps icin mouse önerisi

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
Bütçe
1500
valorant oynuyorum mouseum bozuldu eski mouseum razer deathadder v2 ydi.FPS için güzel fiyat performans mouse önerilerinizi bekliyorum bütcek 1k-2.5k ancak ne kadar fiyatı düşük olursa o kadar iyi olur

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
El tutuşunuz ve ölçünüz nedir?

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
palm ancak işaret parmağım ve orta parmağım birazcık havada ama claw kadar dik degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

elim orta boyutta
Relaxed claw tutuyorsunuz.

Bu fare tam size göre. Elinize de uyacağını düşünüyorum.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
darmoshark m3 veya n3 veya ajazz 199 yada 2 el temiz fatura garantili ninjutso sora , lamzu atlantis, ninjutso katana birde alıcağınız mouse u nays ile n11 den alırsanız güzel bir indirimle geliyor n11 kuponu ve nays %10 cashback veriyor

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
bunlar yerine marka olarak bilinen logitech falan daha mantikli degil mi
darmoshark m3 veya n3 veya ajazz 199 yada 2 el temiz fatura garantili ninjutso sora , lamzu atlantis, ninjutso katana birde alıcağınız mouse u nays ile n11 den alırsanız güzel bir indirimle geliyor n11 kuponu ve nays %10 cashback veriyor

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
bunlar yerine marka olarak bilinen logitech falan daha mantikli degil mi
logitech in bu fiyata bu performansa yaklaşan mouse u yok lamzu ve ninjutso bilinen markalar 2 el lamzu atlantis ve ninjutso sora bakabilirsin veya ninjutso katana ikiside g prodan iyi mouselar

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
logitech in bu fiyata bu performansa yaklaşan mouse u yok lamzu ve ninjutso bilinen markalar 2 el lamzu atlantis ve ninjutso sora bakabilirsin veya ninjutso katana ikiside g prodan iyi mouselar
suan logitech g pro x superlight dusunuyorum ama

Relaxed claw tutuyorsunuz.

Bu fare tam size göre. Elinize de uyacağını düşünüyorum.
boyle mouselar yerine logitech veya steelseries almayi dusunuyorum relaxed palm icin bu iki markadan hangi modeli uygun olur aklimda g305 ve sensei ten var

butcem 500-1200 olarak alacagim bir daha ki sene degistiricem

Son düzenleme:

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler

boyle mouselar yerine logitech veya steelseries almayi dusunuyorum relaxed palm icin bu iki markadan hangi modeli uygun olur aklimda g305 ve sensei ten var

Logitech G PRO X Superlight almayın. Omron Switch kullanıyor. Çift tıklama garanti olur 2 yıl içinde. Relaxed Palm değil o. Relaxed Claw. Bütçenizde düzgün Logitech veya SteelSeries markasından bir ürün yok. Marka istiyorsanız şu ürüne bakın.

Daha çok palm içindir. Tam palm tutarsanız rahat edersiniz.

Son düzenleme:

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat

KANKA İKİSİDE LEŞ MOUSELAR lamzu atlantis , ninjutso sora , ninjutso katana , pulsar x2 bu mouseları araştırabilirsin marka diye alma pişman olursun

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Dostum 1960 model mercedes alacağına 2020 model fiat al bişey olmaz kendimde kullanıyorum çok kaliteli mouse bundan başka mouse'a bakma derim

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
KANKA İKİSİDE LEŞ MOUSELAR lamzu atlantis , ninjutso sora , ninjutso katana , pulsar x2 bu mouseları araştırabilirsin marka diye alma pişman olursun
Leş denilecek kötü değillerdir ama 2. elden temiz ninjutso sora, lamzu atlantis falan bulursa güzel. Onun dışında @GalaxySal450 ın önerdiği mouselerde iyidir.

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Logitech G PRO X Superlight almayın. Omron Switch kullanıyor. Çift tıklama garanti olur 2 yıl içinde. Relaxed Palm değil o. Relaxed Claw. Bütçenizde düzgün Logitech veya SteelSeries markasından bir ürün yok. Marka istiyorsanız şu ürüne bakın.

Daha çok palm içindir. Tam palm tutarsanız rahat edersiniz.
Gpx e o paraları vermem fakat bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Gpx üzerinde ki omron switch ler batch farkına göre değişmektedir. Kısacası switchler iyileştirildi, yenilendi ve çift tıklama sorunu olmuyor. İlk çıkan gpx ile kıyaslamak yanlış olur.

Bu fiyatlarda alınır. Özellik olarak çok güncel ve marka da kaliteli bir sorun yaşamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom