Mlfz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 129
- İsim
- Mehmet Kayra Suvar
Şimdi 7500f gibi bir işlemci 10dk lik test le yorulmaz ama olabilir bios gucellemeleri tam mı kontrol et eğer ki guncelse sıkıntı yok cizirtı sesi ne olabilir diye düşünüyorum ama aklıma birsey gelmiyor yani ekran kartından olsa 150-200 FPS düşürmez büyük ihtimalle sıvı soğutma yada işlemcin sıkıntılı ha bı ihtimal valorant dan da olabilir oyunun içindeki optimizasyonu b.k ettiler ama cızırtı normal değil nereden aldıysan garanti yada iade yapO ses valodan çıkınca kesiliyor ana menüye çıkınca kesiliyor valoya geçince yine başlıyor bu neden olabilir sürtme gibi ses büyük ihtimalle sıvı soğutmadan geliyor siz ne düşünüyorsunuz ? Ana menüye çıkınca kesiliyor tekrar görev çubuğundan valoranta girince yine başlıyor neden olabilir sizce ? Sıvı soğutma mıdır normalmidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim konuyu okunmadan yazma sıvı soğutma var diyorum ya bios a bulaşmam ram 4800 MHz de çalışıyor
Valoranta girince cızırtı gibi ses geliyor kasadan sıvı soğutma mı başka bişi mi anlamadım ama valodan alt tab atınca ses kesiliyor tekrar alt tab tan valoya girince ses geliyor cızırtı gibi sıvı soğutmadan mıdır ?
bu arada ses sadece valoda gelıyo baska oyunda kasadan ses gelmıyo cok garip anlamadım dinledım ama sankı sıvı sogutmadan gelıyo soyle duman,cızırtı,lastik sesi karısımı bi ses geliyo ama tek valoda
bi guncelleme ile 150 fps azalmaz dıye dusunuyorum kafama cok takıldı neden boyle oldu stres testınden suphelenıyorum işlemciyi ve ekran kartını max 10 dkk testte tuttum ondan olamaz heralde