Fps oyunları için bu mousepad alınır mı?

kuyt5252

80+
Reaksiyon skoru
14
Logitech G pro x superlight 2 dex aldım onun için bu mousepadi almayı düşünüyorum uyumlu olurlar mı? Ve cs2 valorant için özellikle de cs2 için iyi bir tercih olur mu? cs2’yi 0.6 sens 800dpi oynuyorum mouse/mousepad konusunda bilgili olan arkadaşların fikirlerini/tavsiyelerini bekliyorum ayrıca laptop com tr sitesi güvenilir midir? Bu fiyata tercih edilebilecek mousepadler var mı? Klasse longteng huoyun wraith spirit of aim mi yoksa bu mousepad mi?

Ekler

• IMG_1350.webp
    IMG_1350.webp
    86.8 KB · Hit: 44
Logitech G pro x superlight 2 dex aldım onun için bu mousepadi almayı düşünüyorum uyumlu olurlar mı? Ve cs2 valorant için özellikle de cs2 için iyi bir tercih olur mu? cs2’yi 0.6 sens 800dpi oynuyorum mouse/mousepad konusunda bilgili olan arkadaşların fikirlerini/tavsiyelerini bekliyorum ayrıca laptop com tr sitesi güvenilir midir? Bu fiyata tercih edilebilecek mousepadler var mı? Klasse longteng huoyun wraith spirit of aim mi yoksa bu mousepad mi?
bunun yerine cam mousepad al mouse la uyumlu olur

Laptop.com güvenilir.Longteng huoyun iyi bir tercih olabilir ama bütçeniz varsa wraith cam mousepadlare de bakabilirsiniz

Laptop.com güvenilir.Longteng huoyun iyi bir tercih olabilir ama bütçeniz varsa wraith cam mousepadlare de bakabilirsiniz
Bütçem 1000-1500 mousepade daha fazla para vereceğimi sanmıyorum belki 100-200₺ üstüne çıkarım o yüzden cam mousepad tercih edemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun yerine cam mousepad al mouse la uyumlu olur
Cam mousepadlerin fiyatları gereksiz pahalı geliyo bana

bundan al geç çoğu e sporcu kullanıyor

bundan al geç çoğu e sporcu kullanıyor
Bu mousepad için belli bi zamandan sonra kayması azalıyo diyolar siz hiç duydunuz mu böyle bişey bu mousepad için? 1 ay sonra ilı aldığım gibi kaymayacaksa almaya değmez gibi

Şu arkadaşın videoları faydalı bilgi edinebilirsin.

bende var bi süre sonra çamurlaşıyor üstü kayması azalıyor evet 6-8 ay sonra

https://wraithesports.com/products/spirit-of-aim-pro-mousepad

bunu öneririm hybrid yada speedi kendine göre al ama daha çok hybrid alınıyor
Pro modelinde normal spirit of aime göre sadece boyut farkı var kalite farkı yok diye biliyorum yüksek ihtimalle alırsam spirit of aim modelini alırım kararsız kaldığım konu hybrid mi alsam speed mi 0.6 sens 800 dpi oynuyorum cs2’yi speed alsam çok mu kontrolsüz olur yoksa daha mı iyi olur bilemedim sizce?

Pro modelinde normal spirit of aime göre sadece boyut farkı var kalite farkı yok diye biliyorum yüksek ihtimalle alırsam spirit of aim modelini alırım kararsız kaldığım konu hybrid mi alsam speed mi 0.6 sens 800 dpi oynuyorum cs2’yi soerd alsam çok mu kontrolsüz olur yoksa daha mı iyi olur bilemedim
yüksek sens oynuyorsun hocam hybrid kontrol anlamında iyi speedde hareket rahatlığı var, ben 1600 dpi 0.15 oynuyorum senın yarın sensin nerdeyse, hybrid daha iyi geliyor bana

yüksek sens oynuyorsun hocam hybrid kontrol anlamında iyi speedde hareket rahatlığı var, ben 1600 dpi 0.15 oynuyorum senın yarın sensin nerdeyse, hybrid daha iyi geliyor bana
Senin de dpi 1600 ama hocam sizce hybrid mi alayım speed mi yani speed alsam bile zamanla alışır mıyım yoksa her türlü komtrolsüz mü olur?

Senin de dpi 1600 ama hocam sizce hybrid mi alayım speed mi yani speed alsam bile zamanla alışır mıyım yoksa her türlü komtrolsüz mü olur?
bence hybrid al, benim dpi 800 e alırsak 0.3 e denk geliyor yani senin yarı sensinim her türlü,

Geri